Invitație la workshop ”Antrenorul Părinților”, cu Mirela Retegan

Tanti Prezentatoarea, alias ”Mama Zurli”, cum îmi place mie să îi spun Mirelei Retegan, s-a decis (în sfârșit!) să se dedice și nouă, părinților. Făcea asta și înainte și după spectacolele Găștii Zurli, când părinții o întrebau câte în lună și în stele. Dar, din păcate, niciodată nu era timp suficient pentru a le răspunde tuturor la întrebări. Acum, Mirela a ales să le dedice doar părinților din timpul ei, să le împărtășească din experiența ei de lucru cu micuții, prin intermediul conceptului ”Antrenorul părinților”.

Pe Mirela Retegan o știu de o viață, de când eram puștoaice, practic. Mi-a plăcut de-atunci de ea, pentru că mi s-a părut genul de tipă care știe ce vrea de la viață. Drumurile ni s-au tot intersectat, însă, de când am devenit mamă, ne vedem și ne auzim la telefon muuuult mai des ca până acum.

M-am bucurat enorm când Mirela mi-a împărtășit că vrea să facă mai multe și pentru părinți, nu doar pentru copii. Am așteptat cu sufletul la gură lansarea conceptului ”Antrenorul părinților” și asta pentru că am testat pe propria-mi piele sfaturile ei, sfaturi ce au dat roade. De altfel, am observat că la evenimentele mondene la care ne vedeam, Mirela era întrebată nu doar de viitoarele spectacole Zurli, ci i se cereau și sfaturi legate de copii, de cum să îi abordeze părinții în anumite situații. Era firesc acest pas, zic eu, era firesc să apară ”Antrenorul părinților”, să avem și noi parte de Mirela, doar pentru noi 😉

Sunt Mirela Retegan și antrenez părinții pentru joacă. Eu am învățat singură. Așa am devenit cea mai bună prietenă a copilului meu. Tu poți să înveți de la mine. Intră în echipa mea- echipa părinților care știu să se joace“. Așa se prezintă Mirela, în rolul ei de Antrenor al părinților. Ce știe ea despre relația părinte-copil va împărtăși vineri, 9 octombrie, în workshop-ul ”Antrenorul Părinților”, ce se va desfășura la Hotel Caro, din București (la doi pași de Mall Promenada), începând cu ora 18.00.

Ce poate face Mirela Retegan pentru tine?

 • poate să transforme haosul în distracţie
 • poate să te învețe să gestionezi o criză prin joacă
 • poate să te învețe să-i explici copilului tău cele mai importante lucruri despre viaţă- jucându-vă
 • poate să te ajute să câştigi timp fără că el să simtă că l-ai abandonat în favoarea altor activităţi
 • ştie cum să-l determine pe copilul tău să facă singur treburile casnice şi să îi facă şi plăcere
 • te învață cum să faci mâncare în timp ce el se joacă pe lângă tine
 • te învață cum să-l scapi de frică de întuneric
 • te învață cum să-i dai copilului tău sentimentul că eşti în spatele lui în fiecare clipă şi el poate să fie curajos să mergă mai departe
 • te învață cum să-ţi aminteşti că fiecare cădere a lui e un altfel de-a învaţă să meargă în picioare
 • îţi arată cum poţi simplu şi eficient să transformi un moment de tensiune într-unul amuzant
 • ştie ce le place copiilor, ştiu ce îi face să radă, ştiu cum prin joacă să le oferim o baza morală pentru educaţie

Mai multe infrormații despre Workshopul ”Antrenorul Părinților” găsiți aici.

 

Pentru că vreau să merg însoțită de o cititoare, ofer o invitație de o persoană pentru workshop-ul de vineri, 9 ocotmbrie. Dacă sunteți sigure că puteți ajunge vineri la Hotel Caro, vă rog să lăsați aici un comentariu (cu numele din buletin) în care să povestiți cum ați gestionat o situație ”de criză” a copilului, cu plâns, cu urlete, cu ”nu-nu-nu” la orice ați încercat?

Joi, 8 octombrie, ora 12.00, anunț câștigătorul.

foto: mirelaretegan.ro

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close