Vreţi să-l ajutăm pe Moş Crăciun?

“Mami, jucălia asta vleau să o dau unui copil cale ale nevoie” sau “Mami, asta mi-a lămas mică. O dăm unui copil cale nu ale?”. Aşa mă întreabă Alexia mea la cei cinci ani şi jumătate ai ei. Aşa am învăţat-o, i-am povestit că sunt copii care nu au nici măcar o jucărie, sau haine de schimb, i-am povestit că mami nu a avut niciodată atâtea câte are ea, i-am arătat copiii care caută în gunoaie, pentru că părinţii lor nu le pot cumpăra mâncare, haine, jucării, cărţi, caiete. Mă mai supăr eu pe Alexia când împrăştie diverse prin toată casa sau chiar strică ceva la nici o zi de când l-a primit. Îi mai că o să i le arunc la gunoi: “Nuuuu, mami, nu le alunca. Mai bine dă-le la un copil cale nu ale!”, îmi spune ea. Nu sunt poveşti scornite ca să emoţionez. Chiar aşa gândeşte copila mea. Iar eu sunt mândră de ea. Tare mândră!

Pe 13 decembrie, de la ora 11.00, la Cinema Pro din Bucureşti, va avea loc ultimul spectacol de anul acesta al celor din Gaşca Zurli, „Vreau să-l ajut pe Moș Crăciun!”. Va fi, de fapt, un pretext pentru fapte bune, un pretext pentru a-i învăţa pe fanii Zurli să fie darnici, să fie buni, să fie milostivi. Fiecare micuț spectator este rugat să aducă un cadou pentru un copil sărac şi primește la schimb un cadou din partea Găştii Zurli.

“Le propunem spectatorilor să pregătească o cutie cadou pentru un copil. Într-o cutie de pantofi îi invităm să pună lucruri noi care pot face fericit un copil: o jucărie, o carte, un pachet de creioane colorate, o căciulă, mănuşi, fular sau dulciuri care nu se alterează. Părintii le pot da o mână de ajutor celor mici şi pot pregăti împreună cadoul special. Pot să pună înăuntru şi o scrisoare pentru copilul la care va ajunge. Pe cutie trebuie să scrie pentru cine a pregătit darul: o fetiţă sau un băieţel şi ce vârstă are. Cutia frumos ambalată o aduc la spectacol. Primesc la schimb ornamente pentru brad cu Gaşca Zurli. Darurile vor fi repartizate ONG-urilor care strâng pachete de sărbători”, este mesajul transmis de cei din Gaşca Zurli.

„Vreau să-l ajut pe Moş Crăciun” este ultimul spectacol pe 2015 din agenda Gaşca Zurli, un show care adună cele mai iubite momente din spectacolele Zurli. Cântecele celebre împreună cu cele mai iubite cântece de iarnă vor strecura pe nevăzute lecţia de generozitate. Fetiţa Zurli, Tanti Prezentatoarea, Zâna Bună , Truli, Yuppi, Clopoţel şi Zdrăngănel vor cânta, vor colinda vor dansa și se vor bucura alături de prietenii lor în jurul unui brăduţ pe care îl vor împodobi împreună.

Bilete

CATEGORIA I- 80lei

CATEGORIA II-60lei

CATEGORIA III-40lei

Un bilet este valabil pentru o singură persoană (adult sau copil) pentru un loc pe scaun ocupat.

Biletele s-au pus în vânzare online pe www.eventim.ro şi magazinele partenere Eventim.

Detalii pe http://www.zurli.ro/atentiune-atentiune/gasca-zurli-vreau-sa-l-ajut-pe-mos-craciun/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: