micul print teatrul țăndărică

Vrei să mergi cu copilul la workshop-ul interactiv „Micul Prinț – o întâmplare”, ediția a III-a?

Teatrul de Animație Țăndărică vă invită să vă înscrieți copiii la Spectacolul – experiment cu marionete virtuale, „Micul Prinț – o întâmplare”. Workshop-ul este dedicat copiilor cu vârsta de peste 8 ani și se întinde pe durata a cinci zile.

Acesta se desfășoară în cadrul Festivalul Internațional de teatru dedicat copilului și întregii familii „TEATRU, STRADĂ ȘI COPIL”, ediția a VII-a, despre care am mai scris. Organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Animație Țăndărică, workshop-ul face parte din proiectul „Stagiunea de Vară”, aflat sub motto-ul „Fă ceva diferit! Du un copil la teatru azi!”, eveniment la care BlogulMamei.ro este partener.

Afis TSC 2018

Povestea binecunoscută a Micului Print este transpusă și adaptată într-o manieră inovativă, direct din mâinile copiilor, ce devin actori și mânuitori. Workshop-ul aduce împreună noul și tradiționalul, lemnul față în față cu tehnologia. Copiii vor participa, timp de 5 zile, la o serie de ateliere de familiarizare în lucrul cu marioneta.  Ei vor da viață marionetelor prin senzori ce vor permite accesul în lumea 3D. Iar în ultima zi vor susține un spectacol. Micul Prinț împreună cu prietenii săi vor trece din plan real în plan virtual chiar sub mâinile micilor mânuitori și sub ochii spectatorilor, toate acestea în timp real.

Tarif: 300 lei

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile (10 locuri)

Perioada de desfășurare: 25 – 30 iunie 2018, prezența obligatorie, zilnic, între orele 16:00-19:00

Atelier susținut de: Mona Toncu, Raluca Rădulescu și Ioan Păduraru

Categorie de vârstă: 8+

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Dă un share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Scroll Up
%d blogeri au apreciat: