Vrei la Disneyland?

Disneyland Paris, ah ce vis!  Mi-ar plăcea să mergem acolo cu Alexia, dar slabe şanse. Cel puţin pe banii noştri 😉

Cum noi suntem utilizatori de produse Fiterman, mi s-a aprins un beculeţ când am văzut comunicatul de presă pe care l-am primit de la ei. La urma urmei, zic, încercarea moarte n-are, nu-i aşa? Aruncaţi-vă o privire şi decideţi dacă vă prindeţi sau nu în horă

În acest an, Gama Propolis C împlineşte 14 ani de luptă împotriva gripei şi răcelii! Cu această ocazie, dorim să răsplătim fidelitatea pacienţilor Propolis C cu 14 excursii la Disneyland Paris împreună cu familia, plus alte 3000 de premii instant, constând în: veste, umbrele şi cutii cu Propolis C Echinacea 33% cadou.

Campania promoţională, “14 ani de Propolis C, 14 excursii la Disneyland Paris!”, se desfăşoară în perioada 20 Ianuarie – 30 Aprilie 2014 şi este susţinută de partenerii media: Radio ProFm şi www.desprecopii.com.

Pentru a participa la campanie, trebuie să cumperi din farmacii, drogherii sau plafare produse din Gama Propolis C care au lipite etichete promoţionale cu însemnele promoţiei, să răzuieşti eticheta, să descoperi codul unic şi să-l trimiţi prin SMS la numărul scurt 1861 sau să-l înscrii online pe www.disney.propolisc.ro. Automat, vei fi informat dacă eşti câştigătorul unui premiu instant şi cum poţi intra în posesia lui.

Toate codurile înscrise vor participa la extragerea pentru cele 14 excursii la Disneyland Paris.

Participanţii la promoţie trebuie să păstreze ambalajul promoţional pe care să fie lipită eticheta promoţională, intactă, conţinând codul unic, în original, pentru validarea ulterioară a premiului, în cazul în care sunt desemnaţi câştigători.

Pentru mai multe detalii, accesează www.disney.propolisc.ro și www.facebook.com/LaboratoareleFiterman.

2 Comments

  1. Ce frumos ! Nu este deloc o idee rea ! 🙂 Multam de pont! Daca este sa castig o excursie voi fi cea mai bucuroasa ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d