Vrei invitaţii la BABY EXPO?

Deja e tradiţie, clar! Blogul mamei începătoare şi organizatorii BABY EXPO vă oferă 40 de invitaţii la cea de-a 38 ediţie a târgului pentru gravide şi bebeluşi, care va avea loc în perioada 14-17 martie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Înainte de a vă spune ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia invitaţiilor, iată câteva informaţii despre această ediţie:
– La BABY EXPO fiecare viitoare mamică beneficiază gratuit de o fotografie profesională realizată pe loc, la standul Kinderstudio Foto, stand D.27. Iar la la standul F.06 puteţi face gratuit o fotografie profesională realizata pe loc şi, în plus, mai primiţi şi o ramă foto personalizată GIA PHOTO STUDIO.

– Copiii cu vârsta între 8 săptămâni şi un an, alături părinţi, pot participa la cursurile de dans şi la concursul “Salsa BABY”. Lecţiile de dans şi concursul de Salsa BABY se deruleaza pe perioada celor 4 zile de târg. Detalii şi înscriere aici

– La standul Beauty Corner Melkior, mămicile pot beneficia de sedinţe de make-up gratuit, realizate de make-up artişti profesionişti

– Toţi vizitatorii târgului pot participa la o tombolă cu premii substanţiale. Ce puteţi câştiga şi ce trebuie să faceţi, aflaţi de aici.

Iar acum haideţi să vă spun cum puteţi primi invitaţiile puse la bătaie de organizatorul BABY EXPO prin intermediul Blogului mamei începătoare.

Vă rog să citiţi cu atenţie regulamentul de mai jos şi să-l urmaţi întocmai! Cei care nu respectă toţi paşii (nu dau Like, apoi nu dau share şi, în final, nu lasă aici linkul corect) NU vor participa la tragerea la sorţi. Dacă aţi dat share concursului pe pagina voastră de Facebook, apoi aţi şters postarea, iarăşi, NU participaţi la tragerea la sorţi. Asta ca să ne înteţelegem de la bun început.

Regulament concurs

Perioada de desfăşurare a concursului:

Consursul se desfăşoară în perioada 1-9 martie 2013. Înscrierile se vor încheia pe 9 martie, ora 00.00. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 10 noiembrie 2013

Premii:

Per total se dau 40 de invitaţii la BABY EXPO, care se va desfăşura în zilele de 14, 15, 16 şi 17 martie 2013 la Sala Polivalentă din Capitală.

Câştigătorii şi modalitatea de desemnare a acestora:

Se vor alege 20 de câştigători care vor primi câte 2 (două) invitaţii. Aceştia vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi filmată, realizată cu ajutorul random.org

Condiţii de participare/Modalitatea de desfăşurare a concursului:

Pasul1: daţi share pe pagina voastră de facebook/pe blogul personal – adică să puneţi un link cu concursul acesta pe pagina personală de FB sau pe blog (copiaţi această adresă , apoi daţi paste pe pagina de FB sau pe Blog linkului). Sau apăsaţi pe pictograma albastră cu litera F de la finalul acestei postări, apoi click pe butonul “Share this”.

Pasul 2: daţi LIKE paginii oficiale a sponsorului

Pasul 3: După ce aţi făcut paşii de mai sus, reveniţi pe această pagină şi lăsaţi un comentariu la această postare, care trebuie să conţină:
1. numele cu care aţi dat share-ul pe Facebook
2. linkul corect către postarea de recomandare de pe blogul personal/pagina voastră de FB, unde aţi scris despre acest concurs.

Dacă nu vă e clar ce şi cum, întrebaţi-mă înainte sp postaţi greşit, sau vedeţi cum au procedat cei în dreptul cărora am scris că e ok. Atenţie, verific share-ul!!!

NU se acceptă înscrierie multiple din partea aceleiaşi persoane

Se va lua în considerare DOAR PRIMUL răspuns. Dacă nu aţi lăsat linkul bun, ghinion, nu veţi participa la tragerea la sorţi

Ridicarea premiilor:

Câştigătorii desemnaţi trebuie să trimită până la 12 martie CEL MAI TÂRZIU un e-mail la adresa cristina.ologeanu@gmail.com cu subiectul “concurs BABY EXPO” care să conţină numele complet de buletin, seria şi numărul buletinului. Aceste informaţii vor fi trimise organizatorilor târgului. Câştigătorii îşi vor ridica premiile NUMAI PE BAZA BULETINULUI/CĂRŢII DE IDENTITATE de la casieria Sălii Polivalente din Bucureşti, în oricare dintre zilele de desfăşurare  a târgului.

NOTĂ: Organizatorii pun la dispoziţie doar invitaţiile pe baza cărora se poate intra la târg. Persoanele din afara Bucureştiului care vor câştiga invitaţii la acest concurs trebuie să îşi asigure transportul/cazarea.

ÎNTREBĂRI? NELĂMURIRI?

90 Comments

  1. LA MULTI ANI! de martisor. Azi este baba mea. Ce zi frumoasa avem!

      1. Simona, Facebook îmi dă acest mesaj: ”Sorry, this page isn’t available. The link you followed may be broken, or the page may have been removed.

    1. Dana, Facebook îmi dă acest mesaj: ”Sorry, this page isn’t available. The link you followed may be broken, or the page may have been removed”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close