Vreau pupic de noapte bună

Cu cât părinții devin mai nerăbdători și mai nervoși, cu atât mai puternică e încăpățânarea celui mic. Sună cunoscut? Pentru mine, da! Căci am trecut prin astfel de momente în perioada în care veneam ruptă de oboseală și stresată de la serviciu. Prin noul lor spectacol „Vreau pupic de noapte bună”, cei de la Gașca Zurli și-au propus să vină în ajutorul părinților să depășească astfel de momente. După părerea mea, din fiecare spectacol de-al Zurliilor părinții open minded pot învăța cot la cot cu ai lor copii.

Iar dacă nu mă credeți, haideți la noul show marca Zurli să vă lămuriți dacă am sau nu dreptate. Detaliile despre ”Vreau pupic de noapte bună”, în invitația de mai jos. Ah! Să nu uit, stați pe-aproape, căci voi reveni cu un concurs cu o invitație la acest spectcol 😉

Afis cu logo-uri 

18 octombrie, ora 11.00, PALATUL NAȚIONAL AL COPIILOR

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România a pornit în turneu în toată țara cu cel mai nou spectacol al său, Vreau pupic de noapte bună.

Fetița Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel, Truli, Yuppy, Tanti Prezentatoarea și Zâna Bună le dau întâlnire tuturor prietenilor din București duminică, 18 octombrie, la ora 11.00, la Palatul Național al copiilor, într-un spectacol plin de culoare și voie bună.

 

”Vreau Pupic de noapte bună” este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă. Trezitul dimineața, spălatul pe dinți, îmbrăcarea pentru școală sau grădiniță și momentul de dinainte de culcare sunt de cele mai multe ori precedate de luuungi discuții și negocieri. Și cu cât părinții devin mai nerăbdători și mai nervoși cu atât mai puternică e încăpățânarea celui mic. Noi știm cum să transformăm aceste momente în clipe amuzante îmbrăcând în joacă fiecare acțiune: Hai scoală-te, ridică-te, trezește-te se pot spune în foarte multe feluri. Dimineața dă startul întregii zile și noi alegem să o începem frumos, cu cântec, joc și voie bună iar seara o închidem cu afecțiune, căldură și atenție. În spectacolul “Vreau Pupic de noapte bună” îi învățăm pe părinți cum să obțină asta jucându-se cu copiii lor și nu enervându-se.

Programul complet al spectacolelor și detalii găsiți pe site-ul www.zurli.ro

Biletele se găsesc la casieria Palatului Național al Copiilor de luni până vineri între orele 12:00-18:00, sâmbăta între orele 12:00-14:00, detalii la telefon: 021/330.2277 și la magazinele partenere Eventim.

Preț bilet: 40 Ron cat.IV, 60 Ron – cat. III, 80 Ron – cat.II, 100 Ron – cat.I

*Dacă un adult ține un copil în brațe, plătește un singur bilet.

*Dacă rămân bilete nevândute, acestea se vor găsi la intrare cu aprox. o oră înainte de spectacol.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close