Voi ştiţi ce e şi cum arată un Gruffalo?

Eu nu ştiam ce e ăla Gruffalo, cu ce se hrăneşte şi nici că şoricelul e cel mai de temut animal din pădure. CEL MAI! Leul e mic copil pe lângă el, iar înfricoşătorul şi fiorosul Gruffalo fuge mâncând pământul doar când aude cuvântul ”şoricel”.

Cu acest personaj înfiorător, dar şi cu puiul lui, vă puteţi întâlni  în luna aceasta la Disney Junior, spre Crăciun. Dar,  până la sărbătoarea naşterii Domnului, iată ce mai puteţi urmări:

 

New Picture

New Picture (1)

New Picture (2)

New Picture (3)

New Picture (4)

New Picture (5)

New Picture (6)

New Picture (7)

New Picture (8)

4 Comments

 1. Buna, noua ne lipsesc enorm Oso, Intersectia Junglei, Manny si Micile Genii 🙁 Ceva noutati pt. noul an in privinta asta?

  1. Am întrebat, asta am primit:
   ”aceste seriale sunt in program in luna decembrie si vor fi si anul viitor.

   De exemplu maine si in fiecare zi micutii pot urmari Special Agent Oso si Moto Animalutele din Jungla de la 7:00 si la alte ore pe seara. ”

 2. Hai mai, ca stim ca tu esti actionar la Disney Junior, pune si tu o vorba buna :))) Multumim de pont, deja avem insomnii, ne trezim dis de dimineata stiind ca e Oso 😉 Va pupam!

  1. Dacă eran acţionar la DJ, eram taare. Eu doar am întrebat oamenii care se ocupă de comunicarea cu presa. Nici ei nu stabiesc grila de programe, dar voi transmite rugămintea ta 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close