Voi planta un copac!

Da, voi planta un copac, iar ”vinovaţi” de treaba asta de fac cei de la editura All, care au dat startul unei frumoase campanii: vALLuntar. Regula jocului e simplă: citeşte, povesteşte pe blog, adună comentarii, iar echipa a Grupului Editorial All va planta copaci. Cu cât mai multe comentarii, cu atât mai mulţi copaci. Ei, cum sună asta? Sper că v-am făcut curioşi/curioase. Suficient cât să vă doriţi să vă implicaţi şi voi în această campanie.

Ce este vALLuntar? Este o campanie online prin care Grupul Editorial ALL îşi propune să încurajeze lectura şi voluntariatul. O echipă de angajaţi ALL va face voluntariat în schimbul…lecturii. Ediţia a doua a campaniei online vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse” se va desfăşura în perioada 4 februarie – 7 aprilie, după cum urmează:

4- 17 februarie – înscrierea în campanie
18 februarie – 24 februarie – trimiterea cărţilor
24 februarie – 23 martie – lectură şi recenzie
25 martie – 7 aprilie – plantarea copacilor

Mai multe detalii despre această campanie puteţi găsi aici.

Despre modalitatea de participare puteţi citi în regulamentul campaniei, ce se găseşte aici. Informaţii despre desfăşurarea campaniei se vor regăsi şi pe paginile de Facebook: Editura ALL şi Strada Ficţiunii, pe grupul de Facebook vALLuntar sau pe Twitter, folosind hashtagul #vALLuntar.

Ca să vă faceţi o idee, bilanţul ediţiei de anul trecut al acestei campanii arată astfel:
– s-au implicat 150 de bloggeri
– s-au citit 280 de cărţi
– s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipă de angajaţi ALL a facut voluntariat în două centre alese de bloggeri: Hospice şi Policy Center for Roma and Minorities).

Eu vă aştept în curând pe blog în număr cât mai mare să participam împreună la campania de vALLuntar, să ”oxigenăm” puţin ţara asta, să avem cât mai mulţi copaci pentru copiii noştri. Voi primi câte un copac pentru fiecare 15 comentarii de la 15 cititori diferiţi la recenzia publicată. Aşa că vă invit să comentaţi în număr cât mai mare, nu de alta, dar tare îmi doresc să mă ajutaţi să am cel puţin 2-3 copaci plantaţi. Mulţam anticipat!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: