VOI FOLOSIȚI CREME PENTRU COPII PE PIELEA VOASTRĂ?  EU DA

De regulă, cremele pentru copii sunt… pentru copii. Logic, nu? Tot de regulă, copiii sunt cei care dau iama în cosmeticele părinților. Mă refer aici la produsele de îngrijire: creme de corp, geluri, uleiuri, șampoane. Dar, la mine se întâmplă invers. Deocamdată. Nu zic hop până nu mai crește Alexia și mă trezesc cu șamponul consumat, uleiul de corp confiscat ș.a.m.d.

Ei bine, la noi în familie, cum ziceam, eu folosesc (și) creme pentru copii. Pe cele pentru hidratarea pielii. Dar, de astă vară, am revenit la o cremă ”istorică”. Cea pe care mama o folosea pe pielea mea pe vremea când eram bebeluș. Și eu am folosit-o, la un moment dat, pe pielea Alexiei, pentru a combate iritația de scutec. Însă, de curând, am revenit la ea. La sugestia unei farmaciste.

Să vă zic. Vara, noi două avem o problemă cu pielea. Din cauza căldurii ne irităm. Rrrrrău! Astă vară, dau fuga la farmacie, cu gândul să iau ceva pentru iritațiile de piele. Un produs pentru adulți, unul pentru copii. Intru în farmacie, îi arăt femeii bubițele de pe ceafa mea, îi spun că sunt de la căldură și îi cer un produs pentru mine. Apoi, întreb ce au și pentru un copil de 6 ani, care are aceeași treabă.

Îmi aduce o tonă de produse. Fac socoteala și, când am văzut că ajung la sapă de lemn, ca tot românul, întreb dacă nu are  și ceva la prețuri mai omenești. Îmi arată două cutii lipite cu alb, verde, un bebeluș și niște fluturași. Cum nu aveam ochelarii pe nas, nu am văzut de la distanță ce scria pe ambalaj. Am întrebat ce e ăla.

Ceva ce o poate ajuta și pe fiica dumneavoastră și pe dumneavoastră. Ba chiar puteți scăpa și de coșul acela mare de pe obraz. Mai este și la promoție. Primiți două cutii, nu una!

Îmi zice ce este. (Nu vă spun, încă, numele, până nu termin povestea).

Doamnă, dar d-ăsta folosea mama acum patruj’ de ani, când eram eu bebe. Am dat-o și eu pe fii-mea cu ea, de câteva ori. Dar nu pentru ititațiile de căldură, ci pentru acelea de scutec.

-Este universală, ca să zic așa. Merge și la iritațiile de scutec, și la coșuri. Fie ele la pubertate sau nu.

Am luat tuburile și am plecat acasă. După baie, pe pielea curată și uscată, m-am dat la ceafă, m-am dat pe coșul ăla cât Casa Poporului. Am dat-o și pe fii-mea, care s-a distrat teribil când și-a văzut gâtul alb tot.

Mami, zici că m-ai băgat în vopsea și acum sunt ca o fantomă. Bu-hu-huuuuu!

(P) Am descoperit cu plăcere că formula este alta față de cum o știam eu. Mai… ”catifelată”, mai ușor de întins. ”Gugulioul” de pe față mi-a trecut în câteva zile. Iar iritațiile de la căldură nu mi-au mai dat nopți albe. Așa că, din acest motiv, la mine în frigider, se găsește în permanență un tub de Cutaden@Bebe. Pe care îl folosim, deopotrivă, și eu, și Alexia. Eu pentru guguloaie – pe timp de iarnă, și amândouă pentru iritații, pe timp de vară.

Tocmai pentru că am fost încântată de această cremă vă povestesc experiența noastră cu acest produs. Produs care, iată, ne-a ajutat nu doar în cazul iritațiilor de scutec, ci și pentru alte probleme. Ah, și cu ocazia asta am aflat că este indicat să se folosească și în cazul arsurilor solare (că tot vine vara… peste câteva luni 😉 ). Bine de ținut minte aspectul acesta, căci mereu reușesc să mă ”prăjesc” cum dau de soare 😛

Despre Cutaden®Bebe

Cutaden®Bebe de la Antibiotice este o cremă protectoare recomandată atunci când bebe mic are iritaţie de scutec. Sau când prezintă mâncărimi sau înroşire a pielii provocată de diverşi factori:

  • Expunere prelungită la soare
  • Intrarea în contact cu diferite substanţe cu potenţial alergizant
  • Diversificarea alimentaţiei sau erupţiile dentare care predispun la scaune dese şi acide.

Ajută la regenerarea tegumentului şi conferă un plus de confort celui mic.

Cutaden® Bebe – crema protectoare este un produs din portofoliul Antibiotice. Este special formulat pentru a calma şi a proteja zilnic pielea delicată a copilului.

Cutaden® Bebe este varianta special formulată pentru copii a unui produs tradiţional al companiei.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close