Vino să vezi Paddington şi ajută nişte animăluţe

Fundaţia Speranţa, Intercom Film şi The Light Cinema au venit cu o idee super faină, zic eu. Care, sper, să şi prindă. Iubitorii de filme şi de animale au ocazia să îmbine cele două pasiuni: văd un film şi ajută nişte animale. Să trec direct la subiect: pe 12 decembrie, la The Light Cinema va avea loc cel mai drăguţ şi pufos 🙂  eveniment caritabil. Cinefilii care doresc să vadă recent lansatul Paddington pot ajuta animalele îngrijite de cei de la Fundaţia Speranţa. Adică, banii de bilet vor merge în contul fundaţiei, iar animalele de acolo vor da fericite din coadă 🙂

12 decembrie, The Light Cinema, ora 20.00, filmul Paddington. Preţul unui bilet: 55 de lei (include biletul la film, o băutură răcoritoare şi popcorn).


Tu pe cine faci fericit de Craciun?

Vino pe 12 decembrie la The Light Cinema la cel mai dragut eveniment caritabil!

 DIN DRAGOSTE PENTRU ANIMALE

Fundatia Speranta, Intercom Film si The Light Cinema va invita la PADDINGTON

 Prezenta numeroasa, suportul neconditionat, sustinerea pozitiva si ajutorul vostru la ultimul eveniment dedicat animalelor, care a avut loc in octombrie 2013 la The Light Cinema, ne-au determinat sa organizam si in acest an, in preajma sarbatorilor de iarna, un eveniment similar care are acelasi obiectiv: ajutorarea animalelor.

Prin urmare, va invitam vineri, 12 decembrie, ora 20.00, la The Light Cinema la o vizionare speciala pentru toti iubitorii de animale, cu scopul de a strange fonduri pentru ajutorarea animalelor aflate in adapostul Fundatiei Speranta.

Donatia este in valoare de 55 lei/persoana si include bilet la filmul Paddington, bautura racoritoare si popcorn. Toate fondurile colectate in cadrul acestui eveniment vor fi donate integral catre Fundatia Speranta si astfel veti ajuta la adapostirea, ocrotirea si ingrijirea animalelor fara familii: www.caini-fundatiasperanta.ro .

Astfel incepand cu ora 20.00 veti putea viziona un minunat film de comedie pentru intreaga familie:

Paddington

Cu: Nicole Kidman, Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters

Sinopsis: Popularul ursuleţ din Peru, erou al mai multor cărţi pentru copii publicate în Marea Britanie, îşi face apariţia pe marele ecran! Ajuns din junglele îndepărtate în mijlocul Londrei, Paddington speră să-şi găsească în sfârşit un cămin. Chiar când toate speranţele îi păreau năruite, simpaticul urs dă peste familia Brown care îl primeşte în mijlocul ei. Viitorul pare luminos pentru Paddington, dar problemele încep când Millicent (Nicole Kidman), o femeie lipsită de inimă şi împătimită de taxidermie, devine obsedată să-l aibă pe micul Paddington în colecţia sa de animale împăiate

Biletele pentru acest eveniment se pot achizitiona de la casele de bilete din incinta The Light Cinema sau online pe: www.lightcinemas.ro

Va asteptam cu drag!

The Light Cinema, Intercom Film si Fundatia Speranta

Evenimentul  va avea loc la The Light Cinema in incinta Liberty Center,

Soseaua Progresului 151-171   LA 10 MINUTE DE PIATA UNIRII

(Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220) PARCARE GRATUITA

PENTRU REZERVARI SI INFO: 021 3699740/ 021 3699797 / 0737026226/ 0737 026 227/ info@lightcinemas.ro

 

Despre Fundatia Adapostul Speranta

Fundatia Speranta a fost infiintata in anul 1996, in dorinta de a putea influenta in bine soarta animalelor. Cu o buna reputatie cu privire la grija si devotamentul fata de animale si printr-o conjunctura favorabila, a influentat hotararea firmei Bouygues de a dirija o parte din fondurile donate primariei Municipiului Bucuresti pentru actiuni social ­ culturale, catre construirea unui adapost pentru cainii fara stapan, in vederea sterilizarii lor. Fundatia Speranta a fost ajutata de Fundatia Brigitte Bardot, de Vier Pfoten, Amicii Animalelor si multi alti voluntari care vin des si plimba cateii, ajuta la hranit si la curatenie. Adapostul Speranta este si acum in functiune, incadrat cu personal, este condus de catre un administrator si un medic veterinar care permanent se consulta cu presedinta fundatiei. Toata lumea incearca sa asigure un trai cat mai bun pentru catei si in egala masura conditii mai bune pentru personal. Vizitatorii sunt bineveniti oricand, cu rugamintea respectarii regulilor de ordine interioare ale adapostului. Adapostul are in continuare nevoie de sprijin financiar, costurile de intretinere ale adapostului sunt ridicate si inca mai sunt necesare unele amenajari. Cererile de primire in adapost a cateilor sunt foarte multe, dar din pacate capacitatea adapostului este limitata si venirea altor caini este conditionata de eliberarea unui padoc, prin plecarea in adoptie a vechilor locatari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close