Vinerea neagră pentru jucării

Ştiţi deja ce e cu vinerea neagră, sau Black Friday… Nu mai intru în detalii. Vă spun doar atât: pe siteul prietnilor noştri de la Toyscom plouă cu reduceri nu doar în vinerea neagră, ci în tot weekendul. Detalii aveţi în textul de mai jos:

Magazinul online de jucarii TOYSCOM participa la Black Friday 2012 nu numai vineri, ci in intervalul 23 – 25 Noiembrie! Toate produsele vor avea un pret cu 40% mai mic decat iar transportul va fi gratuit pentru comenzile de peste 150 lei!

Magazinul online de jucarii TOYSCOM comercializarea o gama diversa de jucarii (roboti inteligenti, jucarii de interior si exterior, educative, distractive, jucarii constructii si multe alte tipuri de produse). Se apropie Sarbatorile de iarna iar Black Friday reprezinta cea mai buna ocazie pentru parinti, bunici, matusi, unchi sau prieteni de familie de a cumpara cele mai frumoase cadouri pentru copii!

In ceea ce ma priveste, gasesc deosebit de interesanta oferta TOYSCOM, atat in ceea ce priveste Robotii Wow Wee, cat si papusile Sonja Hartmann sau ursuletul BUBU. De ce am mentionat aceste trei categorii de produse? Pentru ca robotii vor fi cu siguranta pe placul baietilor, papusile pe placul fetelor iar ursuletul BUBU tuturor copiilor!

Pentru a beneficia de oferta de Black Friday 2012 a magazinului TOYSCOM, clientii trebuie sa isi faca conturi la adresa http://www.toyscom.ro/register/. Reducerea va fi oferita sub forma de cod cupon reducere. Un produs foarte interesant, pe care il recomand cu incredere, este Ursuletul BUBU, o jucarie din pluscare contine un cip pe care sunt inregistrate 6 povesti clasice (Alba ca zapada, Scufita Rosie, Cei 3 purcelusi, Fata babei si fata mosului, Degetica, Punguta cu 2 bani).

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close