Ambasador Zurlandia

Lume, lume, veste bună! Există autobuze speciale care vă duc direct în Zurlandia

Noi deja am început numărătoarea inversă până vom merge în Zurlandia. Zilele trec repede și 16 și 17 iunie se apropie. Înainte să vă anunț numele câștigătorilor invitațiilor la Zurlandia, Festivalul Familiei, vreau să vă dau o suuuuuper veste. Cei de la RATB vor pune în circulație, special pentru acest Festival, autobuze dedicate, ce vă vor lăsa la poarta Zurlandiei. Sună bine, nu?

Așadar, cei care nu vor veni cu mașina personală, vor putea lua autobuzul de Zurlandia de la Stația Laromet (Laminorului). Iar capătul de linie va fi la Domeniul Știrbey. Autobuzele vor circula SÂMBĂTĂ, 16 IUNIE, și DUMINICĂ, 17 IUNIE, începând cu ora 09.30. Ultimul autobuz pleacă la ora 22.30 de la Domeniul Știrbey. Autobuzele pleacă din București la fiecare 30 de minute, cu aproximație. Timpul de transport până la Zurlandia este de aproximativ 20 de minute. Prețul unui bilet este cel perceput de RATB pentru cursele preorășenești. Aici aveți conexiune cu Metroul Bucuresti (M4) – stația Laminorului, cu Autobuzele 112 și 697 dinspre București, precum și cu linia 460B către Buftea.

Acum, să revenim la invitațiile pe care BlogulMamei.ro le oferă. Două invitații duble. În total, patru persoane. Cum am zis și în postarea de concurs, am ales două persoane care vor primi cele două invitații duble la Zurlandia alături.

Iar cele două invitații duble ajung la…

castigatori zurlandia1

castigatori zurlandia2

Câștigătorii sunt rugați să îmi transmită, printr-un mesaj privat pe  Facebook, următoarele date:

  • Numele din actul de identitate
  • Seria și numărul actului de identitate
  • Acordul de transmitere a datelor personale către organizatorii Zurlandia. ”Sunt de acord ca datele mele personale să fie colectate de BlogulMamei.ro și transmise organizatorilor Festivalului Zurlandia”.

Aceste date personale vor fi transmise organizatorilor Festivalului Zurlandia, iar ele vor figura pe o listă, la casieria de la intrarea pe Domeniul Știrbey. Ridicarea invitațiilor se va face exclusiv pe baza actului de identitate.

Zurli - banner Zurlandia

Porțile tărâmului de basm numit ZURLANDIA se deschid pe 16 și 17 iunie 2018, la Domeniul Stirbey din Buftea. La cea de-a doua ediție a Festivalului Familiei Zurlandia, cei 80 de mii de metri pătrați ai Domeniului Știrbey din Buftea, se vor transforma într-un loc magic, care pe 16 iunie, la ora 10.00, își deschide oficial porțile. Cei mici se vor bucura din plin de universul Zurli, de personajele lor preferate – Fetița ZurliZâna Bună, Vrăjimăturica, Zdrăngănel, Lulu, Bucătărașul Zurli, Truli, Clopoțel, de zeci de ateliere dedicate lor, piese de teatru, concursuri cu premii, zone de joacă, activități sportive, spectacole de magie, ateliere de știință cu experimente haioase, activități muzicale și multe altele.

Festivalul Familiei Zurlandia își propune să construiască o lume mai frumoasă, mai curată pentru copiii din România, venind în întâmpinarea lor cu activități menite să îi învețe pe cei mici lucrurile serioase, prin joacă.

Biletele

Le găsești pe Bilete.ro și pe Eventim.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Un bilet este valabil pentru o singuraă persoană pentru ambele zile de festival (16 si 17 iunie 2018). Copiii sub 2 ani beneficiaza de intrarea gratuita. Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar insotiti de minim un adult.

Prin cumpararea unui bilet Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare la festival disponibil pe www.zurlandia.ro.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like…
Mă poți urmări și pe FACEBOOK, pe INSTAGRAM, dar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.
Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close