tabără de vară, tabăra de nutriţie

Vara în tabără. Tabăra de nutriţie din Lumea Copilăriei

Noi, încă, nu am plecat în tabără. Mai e drum lung până atunci. Dar m-am gândit că poate pe voi vă interesează o tabără de vară. Acum am aflat, acum vă zic. Mai bine mai târziu decât niciodată, nu? Prietena mea, Melania, mi-a trimis câteva informaţii despre un nou proiect de-al ei. Am zis să îi dau o mână de ajutor, căci tare dragă îmi este. Cu tot cu proiectele ei 😉

Ei bine, iată despre ce este vorba

Timp de o săptămână, copiii au ocazia să primească o educaţie despre un stil de viaţă sănătos, să se împrietenească cu alimentele, să facă mişcare alături de ceilalţi şi, nu în ultimul rând, să înveţe să îşi prepare singuri o masă gustoasă şi sănătoasă atunci când părinţii nu o pot prepara pentru ei.

tabără de vară, tabăra de nutriţie

Tabăra se adresează

-copiilor cu probleme de alimentaţie

-celor care doresc să înveţe mai multe despre asocierea alimentelor

-micilor masterchefi

-celor care vor să se lase înconjurati de răsfăţul alimentelor sănătoase

Taxa de inscriere este de 599 lei/săptămână (sau 150 lei/zi)

 

program tabăra de vara mogosoaia

Părintii nu trebuie să îşi facă griji în privinţa transportului. Acesta va fi asigurat de către centru, contracost (între 100-150 lei/săptămână, în funcţie de zonă).

Mai multe detalii despre Şcoala de Vară şi despre Tabăra de Nutriţie din Mogoşoaia pe lumea-copilariei.ro. Şi la telefon 0754 317 679

harta tabără de vară, tabăra de nutriţie mogoşoaia

În România, conform unui studiu realizat de Ministerul Sănătății, prevalenţa suprapoderalităţii la copii este de 26,75%. Iar cea a obezităţii de 11,6%, valori relativ mari în comparație cu restul Europei. Același studiu arată că în special copiii din mediul urban sunt cei afectați. Şi de aproape două ori mai mulți băieţi de opt ani decât fetele cu aceeaşi vârstă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close