Ursuleţul Bubu

V-am povestit aici care a fost prima reacţie a Alexiei când am primit ursuleţul Bubu. Şi tot aici v-am promis că revin cu mai multe detalii despre el. Aşa că, fără alte introduceri, iată rezultatul testării noastre.

Prezentarea generală o puteţi găsi pe siteul oficial al lui Bubu (aici). Eu am să vă spun plusurile şi minusurile ale acestei jucării, din punctul meu de vedere.

Să încep cu chestiile pozitive:
– e foarte foarte pufos
– spune poveşti în limba română, iar cel care le spune are un uşor accent moldovenesc (de peste Prut – pare-mi-se, ceea ce îi dă o notă aparte).  Tocmai am fost informată că vocea ursuleţului aparţine unui actor/prezentator de la Radio Vocea Evangheliei, Oradea.
– butoabele sunt uşor de apăsat şi de identificat, aşa că nu e nevoie să fiu eu mereu în preajma Alexiei ca să îi pun altă poveste
– are buton de volum
– are opţiunea să opreşti o poveste, apoi să o reiei fix de unde ai lăsat-o
– îi poţi schimba bateriile. Iar lăcaşul este destul de bine ascuns, astfel că ursul nu riscă să fie dezmembrat de maimuţica mea extrem de curioasă.

– are ochii foarte bine “înfipţi” în cap, astfel că oricât a tras Alexia de ei, nu i-a putut smulge, şi aşa am eliminat varianta riscului de a înghiţi ochii ursului. Ceea ce, după părerea mea, îl recomandă nu doar copiilor de peste 3 ani, aşa cum scrie pe cutie, ci şi celor mai mici
– are 6 poveşti, şi româneşti, şi internaţionale
– este fix culoarea ursului – detest urşii roz, iepurii mov sau orice altă culoare care diferă de cea originală a animalului în sine (Am eu un fix: să imite cât mai bine originalul, nu să mă trezesc că fii-mea mă întreabă la Zoo de ce ursul nu e roz ca ăla al ei… Am zis, am un fix, poate o să mă tratez, poate nu)
– cutia lui poate fi folosită pe post de pătuţ, astfel că “Alexia face nani, că, uite, şi uşu s-a dus la nani” 😉

Minusuri:
– e riscant să i-l las noaptea în pat pentru că poate atinge din greşeală unul din cele 5 butoane care pornesc poveştile şi se poate trezi
– Alexia nu poate face baie cu el, aşa cum îşi doreşte

Iată aici, instrucţiunile de utilizare:

Cutia ursului mai poate fi folosită şi la aşa ceva:


Notă: Alexia are 13 kg. Cutia rezistă

Off topic: Nu ştiu de ce pe Youtube, imaginile se înverzesc, căci clipul original nu are nici o eroare. Deci help!

Aşadar, trăgând linie, Bubu e un bun prieten şi companion al copilului. Mulţumiri toyscom!

Aşa “funcţionează” Bubu:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close