urania cremene

Urania Cremene: „Da, mamă, ai voie să plângi”

Urania Cremene este mamă și, zic eu, cel mai apreciat expert în parenting din România. Vreau să vă mărturisesc că m-am simțit din cale afară de mândră când ea mi-a spus că apreciază inițiativa mea, atunci când am întrebat-o ce părere are despre campania ”Da, mamă, ai voie”. Urania a acceptat să se alăture celor care susțin această campanie și dau mai departe mesajul #DaMamăAiVoie. Iar pentru mine, sincer, chiar este un motiv de bucurie, pentru că, încă o dată, m-am convins că mesajul pe care vreau să îl transmis este unul valoros.

”Mă alătur cu mare drag campaniei «Da, mamă, ai voie», pentru că mi se pare extrem de curajos să ne uităm la noi exact așa cum suntem acum vulnerabile, cu kilograme în plus, cu mai puțin timp, mai nervoase decât înainte, poate mai singure…”, Urania Cremene.

Urania Cremene este mamă și autoarea programului “All About Parenting”, primul program online de Parenting din Romania, cu peste 8.000 de părinți membri, până acum. Am întâlnit-o la diversele evenimente dedicate părinților și creșterii copiilor, am ascultat-o la radio, m-am abonat la site-ul ei, uraniacremene.ro, și îi urmăresc clipurile pe care le trimite tuturor abonaților săi.

Am participat la seminariile sale, unde am întâlnit, spre plăcuta mea surpriză, foarte foarte mulți tați și bunici, chiar! Toți cei cu care am vorbit despre Urania, au avut numai cuvinte frumoase despre ea, dar, și mai important, despre cât de mult i-au ajutat în relațiile cu ai lor copii informațiile pe care le-au aflat de la seminariile ei. Și, apropo de seminarii, în această perioadă, Urania susține o serie de seminarii gratuite în țară. Zic să vă înscrieți și chiar aștept să-mi spuneți, după, cum vi s-a părut. Programul și înscrierile, aici.

BANNER da mama ai voie homepage

”«Da, mamă, ai voie să plângi» este invitația mea pentru tine să îți dai voie să plângi, să îți dai voie să te înfurii, să îți dai voie să te enervezi. Dă-ți voie să îți spui că nu ești perfectă, pentru că, da, ai voie să plângi”, Urania Cremene.

Este și firesc să mă mândresc și să mă bucur că un om atât de valoros ca Urania Cremene a acceptat să devină un susținător al campaniei mele și crede în mesajul ”Da, mamă, ai voie”. Înainte de a vă lăsa să urmăriți clipul video cu mesajul ei, vreau să îi mulțumesc din suflet Uraniei pentru cuvintele frumoase și pentru încurajările ei.

Iată și mesajul Uraniei din cadrul campaniei ”Da, mamă, ai voie”:

Despre Urania Cremene

Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator. A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

urania cremene

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Urania Cremene a dezvoltat primul program de parenting online din România și singurul din lume bazat pe Teoria Autodeterminării (Ryan & Deci): All About Parenting (TM). Acesta are, în momentul de față, peste 8000 de părinți membri. În ultimii 3 ani, Urania Cremene a organizat peste 150 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 40.000 de părinți din toată țara.

Citește și:

Da, mamă, ai voie” s-a auzit și la Europa FM. Oficial, sunt ”Omul bravo”.

Gabriela Maalouf, despre campania ”Da, mamă, ai voie!” Cum este o mamă bună?”  

Mirela Retegan spune ”Da, mamă, ai voie!”  

Ce spun tații despre campania ”Da, mamă, ai voie!” 

Urania Cremene: „Da, mamă, ai voie să plângi” 

Da, mamă, ai voie! Să te distrezi, să greșești, să țipi, să spui ”Nu”, să alăptezi sau nu…

Mă poți urmări și pe FACEBOOKpe INSTAGRAMdar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.
Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: