“Uraganul” Alexia loveşte din nou

“Uraganul” Alexia s-a întors! Mai puternic, mai mare, mai devastator! Prima sa lovitură a fost floare la ureche. Nici nu se ridică până la jumătatea celui de-al doilea “atac”. Ieri seară, pentru că se plictisea teribil în timp ce eu spălam vasele, fii-mea s-a gândit că nu ar strica să facă inventarul jucăriilor. Aşa că le-a împrăştiat prin toată sufrageria. Şi, ca şi cum nu ar fi fost suficient, s-a apucat să deseneze cu creta pe parchet. Ziceţi voi că nu mă distrez eu cu fii-mea în casă!

12 Comments

 1. Chiar ca uragan 🙂
  Bine ca macar bilele au scapat 🙂

  1. Bilele ca bilele, dar pe mine mă omoară strânsul cuburilor din care poţi constru diverse tâmpenii. Alea sunt mici şi multe rău :((

 2. Sa stii ca fi-miu s-a uitat cu mare interes la filmulete…si-o fi zis ca are de unde invata!:)

  1. Să nu strigi după mine pe stradă când va începe şi Costin să facă la fel, da? El a văzut, el va face cum va crede de cuviinţă, nu noi l-am învăţat… Am zis! :))

  1. Aşa cum îi spuneam şi Ralucăi, bilele sunt uşor de strâns… Dar sunt şi zile în care totul, dar absolut totul e pe jos. Atunci nu mai vezi culoarea parchetului :))

 3. Ce scumpa e! La noi se intampla toate astea in fiecare dupa amiaza cand vin de la gradi; de aceea am si renuntat in a le mai strange in fiecare seara, chiar si in cutii. Le strang o data pe saptamana si nu tine mult toata treaba, doua zile sa-si dea seama Edi ca …. sunt prea ordonate :).

  1. Păi şi eu am cam început să de dau din drum, cât să am pe unde trece. Nu de alta, dar fac febră musculară de atâtea abdomene câte fac când mă aplec să le strâng…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: