Divertiland Frozen

Unde îţi duci copilul în vacanţa intersemestrială?

Copiii şi-au pus ghiozdanul în cui şi au dat startul distracţiei, căci în perioada 6 – 14 februarie 2016 sunt în vacanţă intersemestrială. Dacă nu ai idee unde îţi poţi duce copilul în această perioadă, îţi propun o variantă: o zi pe tărâmul poveştilor, în cel mai mare loc de distracţie acoperit. Pe durata vacanţei intersemestriale, Divertiland Playland se transformă în Tărâmul Poveștilor de Gheață, cu decoruri inspirate din cel mai vizionat desen animat: “Frozen”.

În perioada vacanței intersemestriale, între 06.02-14.02, Divertiland Playland organizează o serie de activități și evenimente de familie la care pot participa adulţi şi copii deopotrivă: ateliere cu tematică din Tărâmul Poveștilor de Gheață, piese de teatru, face-painting dar și concursuri cu premii special organizate. De asemenea, alături de ambasadorii distractiei, DivertiChica & CoolBoy, în parc vor fi prezente și cele mai îndrăgite personaje, Elsa- Prințesa Gheții și Olaf- cel mai prietenos Om de zăpadă, cu care toți vizitatorii se vor putea poza într-un décor special de gheață. Copiii vor putea pleca acasă cu baloane modelabile, desene tematice pe față, cei mai frumoși fulgi de zăpadă confecționați chiar de mânuțele lor.

Dacă (încă) nu ştiţi unde se află Divertiland, iată harta:

harta divertiland

Programul de distracție la Divertiland Playland este de Miercuri până Duminică, în intervalul orar 12:00 – 21:00. Biletele pentru copii costă 35 Ron (L-V) și 50 Ron (Sâ-Du), pentru adulți prețul rămânând același pe toată durata săptămânii, 25 Ron. Tariful de intrare asigură accesul gratuit la toate atracțiile parcului, dar și participarea la toate evenimentele artistice organizate în această perioadă.

Alexia pictată ca în Frozen

Noi ne-am distrat foarte tare la fiecare vizită la Divertiland, astfel că sunt convinsă că şi de data aceasta va fi la fel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d