Un Moş cam grăbit

La noi, Moş Nicolae a venit ceva mai devreme. Şi i-a adus Alexiei ceva pe placul ei: un covoraş fff colorat, cu  aproape toate literele alfabetului – lipseşte ”Z”. Dar dacă maimuţica pe acesta l-a vrut, i l-am luat, deh! Ce ne-a uimit, însă, a fost faptul că nu a optat pentru cel cu Mickey Mouse. Ea, fan înrăit al desenelor animate Clubul lui Mickey Mouse, a dat cât colo covoraşul cu celebrul şoricel şi urla cât o ţineau plămânii: ”P-ăta vau! P-ăta vau, mami!”, arătând spre cel cu alfabetul. Desigur, am fost atracţia no. 1 din Hornbach Berceni. La un moment dat, venise angajatul de pe raion la noi să ne întrebe dacă ne ajută cu ceva. ”Nu, doar o punem să-şi aleagă un covor”, răspunde tati senin. Întinsesem pe o măsuţă vreo 4 covoraşe. Alexia, şi ea cocoţată, le dădea cât colo pe celălalte, pentru a ajunge la cel cu litere, care se afla la fundul teancului. Şi eu şi tati am tot insitat: ”Sigur pe-acesta îl vrei? Uite-l pe Mickey, uite-l pe Goofy!”. Ea nu şi nu ”P-ăta vau! P-ăta vau, mami!”.  Încântată nevoie mare de noul ei covoraş, Alexia a vrut să şi-l ducă singură până la casă. Chiar dacă era cât ea şi îi era destul de incomod să-l care, nu ne-a lăsat să ne atingem de el.


Acasă, nebunie mare!!!! Nu ne-a lăsat neam să ne atingem de el. Era din cale afară încântată de el şi a ţinut-o langa cu urletele:  ”Covoiu meu!”

Oricum, mă bucur mai mult de această alegere decât dacă l-ar fi luat pe cel cu Mickey. Motivul – iaca d-asta:

9 Comments

  1. foarte frumos, inca o informatie buna despre magazine unde as mai putea gasii lucruri dragute pentru decorat camera copilului, de care ne vom apuca la anul 🙂

    1. În perioada asta sunt ceva reduceri. Covoraşul are vreo 80 cm şi a costat 39 de lei. Unul la vreo 40 de cm cu Disney, tot cam atât costa. Cel pe care l-am luat noi era la promoţie, împreună cu altele de aceleaşi dimensiuni, dar cu prinţeşe sau Mickey Mouse.

  2. super oferta! a vazut si Luca pozele voastre si a spus ca vrea si el “covoiash d’ata” 🙂 initial ma gandisem la covoras puzzle din acela de spuma cu cifre/litere, dar m-ai convins 🙂 multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: