Un concurs drăguţ de la Hipp: „Copilul meu, fermier”

Ce am eu sub pălărie? Asta m-am întrebat şi eu când m-am trezit la uşă cu un curier ascuns în spatele unui coş acoperit cu o pălărie din paie. Cu bucuria unui copil care desface un cadou, am descoperit un coş cu fructe, legume, o hartă, nişte stickere, două borcănele cu mâncare pentru bebei şi un comunicat ce anunţa lansarea unui concurs drăguţ pentru copii, pe care să-l pună în practică părinţii. Aşa cum am făcut eu, de exemplu. I-am citit Alexiei o parte din comunicat, apoi ne-am pus pe dezlipit şi lipit stickerele. Nu am reuşit să umplem toată harta, dar ne-am ales cu câţiva căluţi, puişori, miei şi raţe. Apoi am vorbit despre ce face un fermier, iar concluzia Alexiei a fost una pe placul meu: „Mami, când ne mutăm la curte să ne facem fermă?”. Dap, şi eu îmi doresc enorm să scăpăm de betoane şi să avem bucăţica noastră de curte. Până atunci, vă las să citiţi comunicatul despre care vă povesteam.

Coşul cu produse Hipp

Coşul cu produse Hipp

 

Fiecare părinte știe cât de importantă este educarea celor mici prin metode creative și cu siguranță își amintesc cu drag momentele în care descopereau, la rândul lor, lucruri noi când erau copii.
Pentru că cei mici sunt mereu într-o călătorie prin care descoperă treptat lumea care îi înconjoară, HiPP știe cât de importantă este creșterea lor printr-o alimentație naturală, atent aleasă, dar și prin descoperirea mediului care îi înconjoară, prin activități care le dezvoltă imaginația.
Astfel, HiPP, companie ce s-a implicat pe deplin în agricultura ecologică cu mai bine de 60 de ani în urmă, și care oferă o gamă diversificată de produse organice destinate hrănirii și creșterii sănătoase a celor mici, lansează campania promoțională cu premii „Copilul meu, fermier pentru prima dată în viață”, prin care copiii pot deveni mici fermieri aflând mai multe despre natură într-un mod interactiv.

Unde se găseşte harta HiPP?
HiPP_2
Harta fermei HiPP se poate descărca din aplicaţia de concurs regăsită pe pagina de Facebook “HiPP România” (în format A4)  sau se obţine,  în mod gratuit,  achiziţionând următoarele produse: HiPP Cereale cu fructe de pădure 250g (de la 6 luni), HiPP Multicereale 200g (de la 6 luni), HiPP 3 Organic Junior Lapte de creştere 500g (de la 12 luni), HiPP 3 Combiotic Junior Lapte de creştere (de la 1 an).

Unde se găsesc stickerele campaniei?
Stickere Hipp

În perioada 18 aprilie – 16 iunie 2016, pe orice produs HiPP participant în campanie:

  • HiPP Meniuri cu carne și legume 220g (din a 8-a şi a 12-a lună)
  • HiPP Duet de fructe 160g (din a 7-a lună)
  • HiPP Primul biscuit al copilului 150g (de la 6 luni)
  • HiPP Biscuiți cu măr pentru copii 150g (între 1-3 ani)

 

și achiziționat din lanțurile de magazine Auchan, Carrefour, Cora, DM Drogerie Markt, Kaufland și de pe www.emag.ro.
 
Cei mici vor putea colecționa stickerele și completa harta fermei HiPP ce formează povestea fiecărui mic fermier. Părinții se vor bucura atât de alegerea unei mese cu ingrediente de cea mai bună calitate pentru cei mici, cât și de momente vesele în familie, în călătoria descoperirii fermei HiPP.
Fiecare produs HiPP poate lega și o poveste frumoasă inspirată de sticker, transformând, cu puțină imaginație, atât momentul mesei, cât și ritualul de îngrijire într-o activitate ce duce la o dezvoltare frumoasă a celor mici.

Cum vă puteţi înscrie în concurs?
Pe lângă activitatea educativă, HiPP a pregătit surprize pentru părinți și copii pe pagina de Facebook a companiei, prin aplicația online a campaniei „Copilul meu, fermier pentru prima dată în viață”.
În perioada campaniei, părinții pot intra în aplicația disponibilă pe pagina de facebook  HiPP România unde, prin încărcarea fotografiei hărţii fermei HiPP completată cu minimum 3 stickere colecționate,  pot câştiga premii zilnice, constând în coșuri cu produse HiPP pentru copii, iar cu 8 stickere pot câștiga una dintre cele 5 petreceri pentru copii.
Mai multe informații despre companie și produse puteți afla accesând hipp.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close