microbi concurs touch

Un concurs… curat ;)

Zi de zi intrăm în contact cu obiecte care par (sau le considerăm) curate, dar nu sunt! Mergem la birou cu transportul în comun, folosim cărucioarele sau coşurile de la supermarket, ori scoatem bani de la bancomat. Geanta, de exemplu, cică este un adevărat focar de infecţie – am citit acest studiu ce m-a făcut să-mi privesc geanta cu alţi ochi.
Unde mai avem ocazia să ne întâlnim cu microbii? Practic, peste tot! La locul de joacă, în mall, la un restaurant, la şcoală, la birou… Nu peste tot şi mereu avem acces la o sursă de apă şi la un săpun pentru a scăpa de microbi. Ce fac eu în astfel de cazuri? Scot din geantă (da, din aia plină de microbi, cum se arăta în studiul pomenit mai devreme) un gel antibacterian.

Am descoperit minunea asta pe vremea când eram gravidă. La casa de marcat de la Cora, casiera, o puştoaică de vreo 20 de ani, m-a întrebat dacă vreau un gel antibacterian. „Ce face ăla?” „Păi vă dezinfectează”, a explicat ea timid. M-a bufnit râsul, iniţial. Am continuat gluma, în stilu-mi de acritură: „Vi se pare că sunt infectă?”. Dându-şi seama că a zis o prostie, biata de ea s-a înroşit. „Hai, că glumesc, nu te supăra. Zi-mi cu cuvintele tale ce să fac cu gelul ăla, că e prima oară când aud de aşa ceva!”. „Ştiţi, îl puteţi folosi să vă daţi cu el pe mâini când nu aveţi unde să vă spălaţi. Am văzut multe gravide şi mame cu copii că îl cumpără. Am crezut că doriţi unul”. „Da, vreau, hai să văd ce pot face cu el”. „E ca şi spirtul, nu ştiu cum să vă explic”, s-a scuzat ea. „OK, am prins ideea. Chiar îţi mulţumesc pentru sugestie”.

Şi, uite aşa, am făcut eu cunoştinţă cu gelurile care te salvează când nu ai unde să te speli pe mâini – aşa le-am botezat eu. Ulterior, am descoperit că le pot folosi şi pentru a şterge jucăriile date pe jos şi pe care fii-mea voia să le bage în gură imediat ce le ridica. Ce să zic, în perioada de bebeluşenie a Alexiei cumpăram la greu geluri d-astea. Eram (şi încă mai sunt) obsedată de lupta împotriva microbilor.

În primele luni de viaţă ale copilului eram cu atât mai îndârjită cu cât Alexiei nu i s-au făcut nişte vaccinuri, din cauză că lipseau din stoc. Din fericire, mi-am dat seama la timp că, totuşi, exageram cu „dezinfectarea” copilului la fiecare contact cu cele căzute pe jos. Aşa că am început să îmi las odorul să se distreze, să se tăvălească după bunul plac, să îşi bage mâinile în nisip, noroi, să frece toate barele din parc, dar, la plecare şi înainte de a gusta ceva, hop, scoteam gelul din geantă şi o ştergeam pe mâini. Iar dacă se întâmpla să rămân fără, mă salvau şerveţelele umede.

De curând, am descoperit varianta spray a gelurilor. Buuuuună! Mai practic, după părerea mea. Deşi producătorii îl recomandă pentru dezinfectarea suprafeţelor, eu folosesc spayul antibacterian şi pentru mâini. Plus că e fun pentru copil să i-l pulverizez în palme.

Având în vedere toate cele de mai sus, vă daţi seama că am acceptat cu plăcere şi în cunoştinţă de cauză propunerea celor de la Touch Antibacterial să vă ofer două kituri pentru igiena mâinilor care conţin: un spray antibacterian Touch, un gel antibacterian Touch şi un pachet de şerveţele umede Touch.
microbi concurs touch antibacterial

Înainte de a trece mai departe, citiţi cu atenţie următoarele chestiuni:
Gelul antibacterian Touch
-Elimină 99.99% din bacterii şi microbi în doar 15 secunde.
– Datorită recipientului practic, se poate strecura în orice buzunar
-Ajunge pentru peste 60 de utilizări
-Informaţii despre toată gama de produse găsiţi atât pe sitelul touchantibacterial.ro, cât şi pe pagina lor de Facebook (unde, vă spun un secret, sunt mai tot timpul concursuri şi tipsuri)

Acestea fiind scrise, iată ce vreau să vă propun, dacă vreţi să primiţi unul dintre aceste kituri.

Lăsaţi la finalul acestei postări un comentariu în care să precizaţi numele vostru din buletin şi să răspundeţi la următoarea întrebare: „Cum aţi convinge pe cineva să folosească gelul antibacterian Touch?” – asta că tot a fost haioasă casiera de la Cora, care a încercat să îmi explice la ce foloseşte un gel antibacterian 😉

Puteţi răspunde în perioada 26 aprilie – 5 mai, ora 00.00. Împreună cu cei de la Touch, voi alege două persoane care vor primi câte un kit pentru igiena mâinilor.

Vă aştept cu un Like la pagina de Facebook a blogului. Iar dacă vreţi să fiţi la zi cu postările, puteţi introduce adresa voastră de e-mail la rubrica “Abonare via e-mail”.

One Comment

Comentariile sunt oprite.

Close