Un CD cu muzică pe placul copiilor, ”Atenţiune, accelerăm!”

Marţi, 19 mai, daţi fuga la benzinării, la chioşcurile, tarabele cu ziare, sau la alte puncte de difuzare a presei. Motivul? Cu ziarul Libertatea se lansează CD-ul Zurli ”Atenţiune, accelerăm!”. Să nu spuneţi că nu v-am zis! 😉 Iată şi detaliile

Editura Litera şi ziarul Libertatea lansează marți, 19 mai, CD-ul de cântece și jocuri pentru copii Atențiune, accelerăm!, interpretat de Gașca Zurli. CD-ul va fi disponibil la toate chioșcurile de ziare la prețul de 14,99 lei.

În Atențiune, accelerăm! Gașca Zurli reinventează jocurile copilăriei. Cele mai iubite personaje din România îi provoacă pe copii, părinți și bunici la distracție. Cu cântec, cu voie bună, cu mișcare și mai ales cu veselie!

CD-ul cuprinde 20 de cântece pentru copii. Fiecare joc este prezentat de personajele din Gașcă, în studio, în fața microfonului. Fetița Zurli aduce zâmbete pe chipurile tuturor. Băieții din gașcă sunt curajoși și puși pe glume. Zâna Bună îi învață pe copii să-și pună dorințe, iar Tura Vura, cea mai caraghioasă vrăjitoare de pe lume, încearcă să încurce lucrurile, dar Mirela–Tanti Prezentatoarea o aduce pe drumul cel bun.

Gașca Zurli este trupa-fenomen național care a transformat educația formală într-un spectacol al imaginației. Conceptul s-a născut din nevoia creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei sale lumea din jur într-un context pozitiv și educativ, care să-i dezvolte imaginația și încrederea în sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close