campanie nesquik reinventeaza joaca (6)

Tu cum te joci cu copilul tău? Reinventează joaca și câștigă SUPERpremii

Reinventează joaca este sloganul unei campanii frumoase, ce ne îndeamnă pe toți să (re)descoperim joaca. Nu contează vârsta, important este să ne jucăm. Să (re)descoperim copilul din noi și să ne jucăm cu poftă alături de copiii noștri. ”Reinventează joaca” nu doar că (re)aduce bucuria de a (re)descoperi joaca împreună, ci oferă și niște premii deloc de neglijat. Și, tot în cadrul acestei campanii, BlogulMamei.ro va oferi o serie de premii, într-un concurs special. Dar, despre ele vă voi spune ceva mai încolo.

Campania asta mi-a amintit de copilăria mea. De cana fierbinte cu lapte cu cacao. De tot acel ritual de preparare și de mirosul irezistibil al acestei combinații. Mă simt ca în secvențele alea din filme în care eu călătoresc în timp și mă văd pe mine copil, în bucătărie. Mă urc pe scaun, ca să ajung la dulapul în care mama ținea cutia cu cacao și punga cu lapte praf. Le iau pe rând, cu grijă, să nu cad de pe scaun. Am mai căzut de câteva ori, așa că, de data asta, sunt precaută.

În cana mea mare pun două linguri cu lapte praf, una cu cacao și una cu zahăr. Cam mult zahăr, dar mă grăbesc, să nu vadă mama că iar am pus mult zahăr în cană. Adaug puțină apă și încep să amestec cu simț de răspundere. Totul se face o pastă. Completez cu apă, apoi pun la fiert. Deasupra se ridică multe cocoloașe. Deși simt un gust amărui când le sparg între dinți, nu pot să renunț la porția mea de cacao cu lapte.

Într-o bună zi, merg la prietena mea, a cărei mamă lucra la o cofetărie. Deja nu mai eram copil. Mama ei ne servește, ca în copilărie, cu o cană de lapte cu cacao. Pe masă ne așază cănile cu lapte și ne dă o cutie din care să luăm câtă cacao dorim. Era deschisă la culoare. Nu știu ce fel de cacao era aceea. Dar nu comentez, pofta era mai mare decât curiozitatea. Așa că amestec. Cer zahăr. ”Nu este nevoie”. Hm, curios. Apoi beau. Papilele mele gustative încep să danseze. În mintea mea tot apărea întrebarea ce-o fi asta.

 • E cacao Nesquik. E ceva nou, îmi zice mama prietenei.

Așa am descoperit eu cacaua instant Nesquik. Așa m-am îndrăgostit eu de cacaua Nesquik, care îmi aduce aminte de copilăria mea și de căzăturile luate când mă luptam să ajung la dulapul verde cu alb, suspendat pe peretele din bucătăria mamei.

De ce v-am povestit acest episod? Pentru că acesată campanie de care am pomenit este realizată de Nesquik cacao instant, cel care completează bunătatea naturală a laptelui.  Pentru că încurajează mișcarea, Nesquik a încheiat o colaborare cu una dintre cele mai cunoscute echipe de fotbal: FC Barcelona. Și pentru că Nesquik hrănește potențialul copiilor cu nutriția potrivită și joaca activă, s-a născut campania ”Reinventează joaca”. Astfel, Nesquik își dorește să fie un aliat al părinților și, pe lângă faptul că ajută la menținerea unei diete echilibrate, îi îndeamnă pe cei mici la joacă activă, care stimulează imaginația.

Dar haideți să vă spun ce și cum puteți câștiga în cadrul campaniei Nesquik ”Reinventează joaca”, ce se se desfășoară în perioada 31 mai – 22 august 2018.

Mecanismul campaniei:

Pentru a participa la campania Nesquik Reinventează joaca, trebuie să faceți doar două lucruri:

 1. Să cumpărați din magazinele participante un produs participant la campanie. Adică, pachetele de Nesquik 500g cacao instant, cu ambalaj dedicat cu echipa de fotbal FC Barcelona și care are lipit de pachet un set de cartonașe cu jucătorii FC Barcelona).

campanie-nesquik-reinventeaza-joaca

 1. Să trimiteți, prin SMS, la numărul 1789, numele magazinului participant din care ați achiziționat produsul și numărul bonului/documentului fiscal.

Premiile campaniei:

Premii zilnice:

 • minge cu logo-urile Nesquik și FC Barcelona
 • rucsac de laptop cu logo-urile Nesquik și FC Barcelona

Premii săptămânale:

 • geantă pentru echipament sportiv cu logo-urile Nesquik și FC Barcelona

Premiul cel mare:

 • o experiență pentru maximum 4 persoane părinți și copii (câștigător + 3 însoțitori) la Barcelona, Spania.

Pentru a beneficia de Premiul cel Mare, câștigătorul trebuie să îndeplinească obligatoriu și cumulativ următoarele condiții:

 • să fie părinte sau tutore legal pentru cel puțin un copil minor, cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani;
 • să fie însoțit în excursie doar de soție/soț (cu vârsta de peste 18 ani, impliniți la data începerii Campaniei) și maxim 2 copii minori, cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani, pentru care deține calitatea de părinte/tutore. Câștigătorul nu își poate alege alți însoțitori decât cei enumerați anterior și, de asemenea, nu poate beneficia de Premiul cel Mare decât dacă este însoțit de 1 (un) copil minor, cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani.

Alegerea câștigătorilor

Toate tipurile de premii vor fi acordate prin tragere la sorți, printr-un program computerizat, iar câștigătorii vor fi anunțați pe platforma Nestlé, în secțiunea dedicată.

campanie-nesquik-reinventeaza-joaca

Și, dacă tot am spus în prima parte a acestei postări că BlogulMamei va oferi o serie de premii în cadrul acestei campanii, ei bine, fiți pe fază. Concursul Nesquik cacao instant, în colaborare cu BlogulMamei.ro, va începe cât de curând. Urmează o postare special dedicată acestui concurs. Cât de curând!

Despre Nesquik cacao instant:

Nesquik Opti-Start completează bunatatea naturală a laptelui cu o combinație unică de vitamine și minerale: fier, zinc, vitamina D, vitamina B1 și vitamina C. Fierul și zincul contribuie la dezvoltarea normală a funcției cognitive. O alimențatie echilibrată și diversificată, precum și un program variat de activități fizice sunt foarte importante pentru un stil de viață sănătos.

Un pahar de cacao Nesquik Opti-Start cu lapte asigură celor mici 17% din necesarul zilnic de fier pentru putere de concentrare și învățare.

Nesquik hrănește potențialul celui mic cu nutriția protrivită și joacă activă, care stimuleaza imaginația. Pentru mai multe informații despre brand și promoție, accesați acest link.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like…
Mă poți urmări și pe FACEBOOK, pe INSTAGRAM, dar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.
Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

10 Comments

 1. Foarte tare campania. Si premiile ce-i drept! Nu degeaba a vrut fii-mea sa-si ia o punga noua de cacao Nesquik ieri, doar ca asta noua era mai plina decat aia pe care o aveam deja acasa :))
  cristina ologeanu: @Alina: știe fata ta ce știe 😉 Pe lângă premiile deloc de neglijat, mie mi-a plăcut foarte foarte tare sloganul campaniei Nesquik: ”Reinventează joaca”. Chiar e fain, mai ales că, în ultimii ani, parcă, tot mai puțini sunt cei care ies la joacă, să facă mișcare, alegând tableta, telefonul, calculatorul (din păcate!).

 2. Si eu am amintiri din copilarie cu cana de cacao cu lapte. Cum puneam eu o linguriță de cacao, o linguriță de zahăr, o linguriță de lapte, frecam bine-bine și apoi adăugăm restul de lapte. O bunătate! Acum cu Nesquik procedeul s-a simplificat, dar gustul este același! Și noi suntem fani Nesquik!

 3. Pentru noi, copiii, era asemenea unui desert parfumat si aromat acel pahar plin ochi cu cacao cu lapte. Sorbeam putin cate putin, pentru a prelungi momentul de savoare. Si copiii mei se bucura acum de cacao Nesquik. Iar pe langa ei, si noi, astia mai marisori. E cu adevarat, delicioasa!

 4. Pentru noi, copiii, o cana cu cacao cu lapte era asemenea unui desert parfumat si aromat. Il sorbeam putin cate putin, pentru a prelungi cat mai mult momentul. Acum, copiii mei beau cacao Nesquik. Si pe langa ei, si noi, astia mai marisori. E cu adevarat delicioasa!

 5. Cacao Nesquik =cafeluța de dimineață a copilului meu. Să vedeți ce tacticoasă își prepară fetița mea “cafeaua”. E atâââât de haioasă, greu mă abțin să râd. Eu stau la aragaz, aștept sa fie gata careaua mea, ea își pregătește cafeluța ei. Apoi stăm amândouă la masă și ne bem cafelele. Este un moment de neprețuit între mine și fetita mea.

 6. Dar de ce au numit cei de la Nesqik această campanie Reinventază joaca? Copiii nu mai știu să se joace?

 7. Sa știți ca și oamenii mari beau cacao d-asta de la Nesquick. Eu nu am copil, dar tot beau.

 8. Eu nu stiu cand am facut cunostinta cu Nesquik. Eram mica, oricum. Imi amintesc ca puneam multa cacao, sa se faca laptele inchis la culoare, ca in reclama :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: