Totul despre mame, varianta Youtube

Mi-a plăcut foarte tare emisiunea “Totul despre mame”. Şi mi-a părut rău că nu s-a mai difuzat pe TV, la Prima. Bine, a rămas varianta site-ului, unde s-a dezvoltat o comunitate drăguţă de părinţi. Însă, zilele trecute, am descoperit întâmplător (da, ştiu, cam târziu) că există aşa numitul “Canal Youtube Totul despre mame“. Şi mai bine aşa, din punctul meu de vedere. De ce? Păi e logic:  mă uit la ce mă interesează, când vreau, când pot, de câte ori vreau. Pun pauză, dau play. Pe scurt, nu  mai sunt condiţionată de programul de difuzare la TV, nu mai fac treabă în pauza de publicitate, nu stau cu stresul că înainte de reclame se anunţase un subiect interesant şi trebuie să fac pe naiba-n patru ca fix când se revine din publicitate să fiu în faţa televizorului şi să dau copilul pe mute sau pe freeze 🙂 Acum îmi iau frumuşel tableta, telefonul ori laptopul la culcare (sau când vor muşchii mei)  şi mă uit la filmuleţe. Uite- aşa apuc să mă joc şi eu în linişte cu fii-mea, fără să o mai bombăn că  nu-i tace guriţa aia fix când tanti de la TV spune ceva interesant.

Vizionând filmuleţe după filmuleţe, în “colţul specialistului” am dat de unul care mi-a răspuns la muuulte întrebări legate de dermatita atopică. Pe lângă informaţiile oferite de Dr Victor Georgescu, directorul medical al Centrului Termal de la Avene, aflat undeva pe lângă Montpelier, mi-am clătit ochii şi cu o serie de imagini desprinse, parcă din poveste. Zona unde se află această clinică e de basm! Nu vreau să fiu redundantă şi să transcriu aici informaţiile pe care le veţi afla urmărind filmuleţul de mai jos. Cert e că mărturia mămicii intervievate mi s-a părut mai convingătoare decât 1000 de campanii la cine ştie ce produse minune. Vizionare plăcută, zic!

2 Comments

  1. Da si noi ne-am confruntat cu nenorocita asta de dermatita atopica, am scapat cu produse A-derma (fireste sunt fabricate in Franta).
    Da sunt de poveste baile Avène, dar sa stii ca si noi avem Baile Felix care sunt minunate pentru sanate si chiar sunt conditii. Daca nu ajungi la Avène macar la Hajdúszoboszló in Ungaria la 20km de granita noastra este minunat , mai ales pentru copii. (http://ro.hungarospa.hu/) si nu este scump.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close