Top10ARTICOLE

Top 10 cele mai citite articole din 2017 pe blogulmamei.ro

A mai trecut un an. La început de 2018 am aruncat o privire pe cifre. Deși nu-mi plac cifrele și nici nu mă ghidez după ele. Dar am fost mai curioasă ca o pisică să văd cum arată top 10 cele mai citite articole din 2017 pe blogulmamei.ro. Am vrut să aflu care sunt articolele care v-au făcut să-mi treceți pragul. Recunosc, am avut surprize.

De exemplu, în top 10 cele mai citite articole din 2017 am regăsit nu unul, ci DOUĂ texte din seria celor în care am povestit aventurile mele cu școala de șoferi și examenul auto. Asta da surpriză pentru mine! Înainte să deschid Google Analytics (cel care spune, cică, cu mare exactitate câți vizitatori vin pe site), am încercat să nu mă lansez în pronosticuri. Faptul că în top 10 cele mai citite articole sunt două texte ”non-parenting” m-a bucurat.

De ce? Pentru că așa îmi confirm că voi, cei care intrați pe blogulmamei.ro, vreți să citiți nu doar despre copii, suzete, mâncare, scutece, școală, ateliere ș.a.m.d. Că, dincolo de rolul de părinte, care, firește, este cel mai important și cel mai înălțător, vă preocupați și de propria persoană. Că acordați timp și atenție și lucrurilor din afara sferei parentingului. În fond, pentru a fi părinți fericiți, trebuie să ne acordăm și nouă timp. Timp să ne ocupăm de hobbyurile noastre, timp în care să facem acele lucruri care au legătură doar cu noi, ca ființe individuale, nu ca părinți. Iar asta nu este o formă de egoism. Nicidecum! Ci un mod de reîncărcare.

Dar să nu o mai lungesc. Înainte de a vă prezenta topul, vreau să vă mulțumesc că m-ați vizitat și în 2017. Le mulțumesc celor care au revenit pe blog an de an, din 2010 încoace. Dar, mulțumirile mele și recunoștința mea merg și către cei care îmi calcă pragul de ieri, de azi, de mâine, de acum un an. Indiferent de câtă vreme intrați pe blog, indiferent că reveniți la fiecare postare sau mai rar, eu vă sunt recunoscătoare. Recunoscătoare pentru că îmi acordați din timpul vostru.

Iar acum, iată-l. Pe el, pe top 10 cele mai citite articole din 2017

Locul 10:

Cum să pici examenul auto. Faza traseu.

locul 10

Locul 9:

Cum e viaţa la grădinița catolică Sfânta Agnes?

locul9

Locul 8:

Cheesecake la rece cu fructe – rețete în imaginiLocul8

Locul 7:

Eşti gravidă? Şi ce, vrei pomană de la stat?

locul7

Locul 6:

Vreau să plec din România. Viața în Berlin, unde statul te ajută, vrei nu vreilocul6

Locul 5:

Examen pentru permisul auto. Traseul, la Carol, sau la Republica?

locul5

Locul 4:

Reţete în imagini – sirop de cătină cu mierelocul4

Locul 3:

De ce dispar/se pierd copiii? Un material de Poliția Română și Blogulmamei.ro

locul3Locul 2:

Sarcina cu RH negativ

locul2Locul 1:

Diversificare copii. Meniuri pentru bebeluși în funcție de vârstă

locul1
Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like…
Mă poți urmări și pe FACEBOOK, pe INSTAGRAM, dar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.
Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: