Tiribam, tiribum, haideţi la un concurs zurliu acum!

Ca să nu vă ţin în suspans, că, poate, sunt şi cardiaci printre voi, vă spun direct: Gaşca Zurli, prin Blogulmamei.ro, oferă o invitaţie de trei locuri pentru duminica aceasta, 27 martie, la spectacolul „Tiribam, tiribum”, pe care noi am avut ocazia să îl vedem chiar la premieră.

tiribam-Tiribum

La cererea publicului, acesta a fost reluat, astfel că duminică, în loc de două, vor fi TREI reprezentaţii pe scena Teatrului de pe Lipscani, de la orele 11.00, 15.00 şi 18.00. Iar noi vom oferi, aşa cum am zis, o invitaţie pentru 3 persoane, fix la spectacolul de la ora 15.00

Începând din acest moment şi până miercuri, 23 martie 2016, ora 00.00, vă puteţi înscrie lăsând un singur comentariu la finalul acestei postări, cu numele vostru din buletin plus răspunsul la următoarea întrebare: „Care este cântecul Zurli preferat de copilul vostru?”. Random.org va alege un câştigător al cărui nume îl voi anunţa joi, aici, pe blog.

Despre spectacol:

Tiribam Tiribum – este  prima producție semnată de Gașca Zurli acum 5 ani. Spectacolul este reluat în luna martie pentru toți copiii care nu au reușit să-l vadă .

Tiribam Tiribum- este formula magică pe care am învățat-o de la Zâna Bună, ea ne ajută să ne punem dorințele din tot sufletul pentru ca ele să se împlinească.

Tiribam Tiribum este confruntarea dintre bine și rău – dintre Zâna Bună – pozitivă, generoasă, optimistă și mai ales magică și Tura Vura – cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume care încurcă toate oalele și sparge borcanele.

Un show plin de cântecele: Are mamă o fetiță, Numărătoarea, Chiţ-Chiţ șoricei, Eu sunt Zâna Bună și cu multe multe întâmplări care mai de care mai amuzante.

Detalii suplimentare, aici.

Dacă nu e cu supărare, vă aştept şi cu un Like la pagina de Facebook a blogului. Iar dacă vreţi să fiţi la zi cu postările, puteţi introduce adresa voastră de e-mail la rubrica “Abonare via e-mail”.

Mulţumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: