Testează scaunele auto pentru copii la BABY EXPO

Despre necesitatea unui scaun auto pentru copii am tot scris. Nu repet decât concluzia: este musai să aveţi aşa ceva. Nu de teama amenzii, ci DE NEVOIE, căci, în cazuri extreme, poate face diferenţa între viaţă şi moarte.

Când am ales scaunul auto al Alexiei, am luat magazinele la rând, după ce am văzut ceva modele pe net. Am vrut să le văd live, să le pipăi, să trag de ele, căci pozele de pe net, oricât de frumos arată, tot nu mă conving să comand. Mă rog. Ce vreau să spun este că m-au obosit drumurile de la un magazin la altul până am ales scaunul auto pentru copil. Acum, organizatorii BABY EXPO au o soluţie care tare mi-ar fi plăcut să o am şi eu la vremea respectivă: adună la olaltă mai multe scaune auto, pe care le puteţi proba. Ba mai mult, câţiva experţi în siguranţa auto vă stau la dispoziţie pentru orice nelămurire. Până să vă redau comunicatul celor de la BABY EXPO, vă reamintesc de concursul încă în desfăşurare, cu invitaţii la… BABY EXPO, fireşte.

Acum, gata, comunicatul:

”Tehnica avanseaza in fiecare secunda si influenteaza industria produselor pentru copii, in special a scaunelor auto. Ele au rolul de a asigura protectia copiilor in cazul unui eventual accident si sunt obligatorii pentru dotarea masinii.

Timp de 4 zile, BABY EXPO devine locul de prezentare a celor mai renumite branduri de scaune auto pentru copii : Baby Design, Baby Max Candy, Bebe Confort, Cam, Chicco, Chipolino, Cosatto, Espiro, Foppapedretti, Graco, Inglesina, Kiddy, Lorelli, Maxi-Cosi, Nania, Nuna, Peg Perego, Stokke, Vigor Kids, X CAR.

 La BABY EXPO, aveti posibilitatea sa testati si sa alegeti din cele peste 100 de modele prezentate, de la cele mai simple la cele mai performante.

 La standul de Siguranta Auto (B.15), din cadrul Salonului BABY EXPO, expertii Maxi-Cosi stau la dispozitia dumneavoastra cu raspunsuri la intrebari ca :

 Cum aleg scaunul auto potrivit pentru copilul meu ?
Cum montez scaunul auto in autovehicul ?
Copilul meu este fixat corect in scaunul auto ?
Cum calatoresc cu micutul, fara sa fiu amendat?
Cand trebuie sa schimb scaunul auto ?

 Va asteptam de Joi 19 Martie, pana Duminica 22 Martie, zilnic intre orele 10:00 si 19:00, iar Duminica pana la ora 16:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close