Se deschide stagiunea. Teatrul zurli, din nou pe scenă + concurs fulger

Gata vacanța! Actorii talentați revin pe scenă. Actorii din trupa Teatrul Zurli, căci despre ei vorbesc. În această sâmbătă, adică fix de ziua mea de naștere, ziua în care schimb prefixul, are loc prima reprezentație. Noi nu vom lipsi. Și, sunt convinsă, nici voi. Ba chiar vreau să ofer o invitație unei familii. Dar detaliile legate de acest aspect le veți găsi a finalul acestui articol. După ce voi povesti puțin despre primul spectacol din stagiunea 2016-2017 a Teatrului Zurli.

Primul spectacol din stagiunea 2016-2017 de la Hotel Caro va avea loc pe 17 septembrie, de la ora 10:30. Teatrul Zurli întâmpină toamna cu spectacolul „Cei trei purceluși”, o producție plină de culoare. Costumele sunt foarte frumoase și vesele, muzica și coregrafia antrenante, spectacolul e plin de învățăminte și voioșie.

teatrul-zurli-poster1

Spectacolele marca Teatrul Zurli se vor juca, așa cum v-ați obișnuit. Adică, vor fi patru reprezentații în fiecare weekend. Sunteți așteptați în public în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:30 și de la 12:00. Spectacole de teatru clasice sau originale, adaptate de Mirela Retegan în binecunoscutul stil Zurli.

Copiii vor fi întâmpinaţi şi conduşi la final de către animatori. Vor primi bomboane şi vor avea parte de multă improvizaţie şi interactivitate. Actorii Teatrului Zurli vor înveseli dimineţile de week-end ale părinţilor şi copiilor.

Locurile pentru adulţi se rezervă pe adresa de e-mail rezervariteatru@zurli.ro. Veţi primi confirmarea rezervării. Iar pentru mai multe detalii puteți apela la 0728.295.810.

Copiii vor sta, ca de obicei, pe pernuţe. Programul spectacolelor este de la 10:30 (primul) şi 12:00 (al doilea) – sâmbătă şi duminică, în sala Iorga de la Hotel Caro.

Un bilet costă 10 ron/pernuţă pentru un copil şi 20 ron/scaun pentru un adult. Dacă veniţi cu maşina aveţi locuri de parcare, costul parcării este de 4 ron/oră. Iar terasele și restaurantul hotelului sunt deschise în permanență.

Și acum, despre invitația de care pomeneam mai devreme. Cum am zis, vreau să dau unei familii o invitație la una dintre reprezentațiile spectacolului din acest weekend. Mai exact, pe principiul ”primul venit, primul servit”, prima persoană care lasă un comentariu la această postare, primește o invitație. În comentariu vreau să îmi spuneți care este personajul de poveste preferat al copilului/copiilor.

Apoi, repede-repejor, până vineri, la prânz, aștept un mesaj privat pe pagina de Facebook a blogului. Mesajul trebuie să cuprindă neapărat următoarele informații:

  • numele din buletin al peroanei care lasă primul comentariu
  • ziua și ora la care vreți să mergeți la spectacol: ziua și ora!
  • un număr de telefon
  • numărul persoanelor din familie care vin la spectacol. Câți copii, câți adulți (mami+tati, sau doar mami, sau doar tati + copilul sau copiii)

Nelămuriri? Le discutăm în privat.

Vă aştept cu un Like la pagina de Facebook a blogului. Dacă vreţi să fiţi la zi cu postările, puteţi introduce adresa voastră de e-mail la rubrica “Abonare via e-mail”.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Close
%d bloggers like this: