Targul mamicilor talentate care lucreaza acasa

Ei bine da, ele există. Sunt printre noi… Mame talentate care lucrează acasă, care sunt sub umbrela unei organizații, zic eu, fantastice: WAHM (Work At Home Moms). Înainte să vă spun despre primul târg al lor, se cuvine să fac prezentările (dacă mai e nevoie, căci WAHM a crescut în nici un an cât alții în 10). WAHM România este o inițiativă socială menită să vină în sprijinul mamelor active și conștiente de importanța lor vitală în cadrul familiei. Asociația vine să le sprijine pe mămicile interesate de desfășurarea unei activități lucrative la domiciliu și, totodată, organizează cursuri de specializare, respecializare, ateliere practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui drum profesional, tipuri de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare și vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.
Acum că v-am lămurit cine e WAHM, zic că merită să dați curs invitației de a veni sâmbătă, 12 iulie, la primul târg organizat de această asociație. Evenimentul va avea loc  la Școala Liberă Waldorf (str. Scărlătescu nr. 50, sector 1- vezi HARTA), între orele 10.00-16.00.  Expozanții sunt (cum altfel?) mămici talentate care lucrează de acasă. În cadrul târgului vor începe și filmările pentru primul documentar despre fenomenul Work At Home Moms în România (am zis eu că e treabă serioasă cu această asociație care a crescut în nici un an cât alții în 10).

La târg puteți merge nu doar ca să cumpărați una, alta, ci puteți participa și la diverse ateleiere și workshop-uri pentru copii și părinti, ținute în mare parte de mămici. Participarea se face pe bază de donație și de înscriere la contact@wahm.ro. Iată ce vă așteaptă:
1.Atelier vesel de modelaj pregatit de Ioana Cârâc de la Doar un Hobby
Interval: 10-112. Atelier dulce raw pregatit de Andra Dudea de la Amoraws. Vom face ruladă cu nutella raw.
Interval orar 11-123. Atelier de pâine sub îndrumarea Școlii libere Waldorf.
Atelierul de făcut pâine le oferă copiilor o experiență multi-senzorială, o delectare a simțurilor ce le permite să vadă, să atingă, să miroasă, să audă și să guste.
Interval orar 12- 12:15 modelatul pâinicilor, iar între 12:15 – 13:00, le lăsăm la copt

4. Workshopul cu tema “Emoțiile copiilor – cum le facem fata când lucrăm de acasa?” tinut de Anca Iordache – Aware Parenting Instructor – www.parentship.ro
Interval orar – 12:30-13:10

5. Atelier cu tema “Vacanta alaturi de copiii nostri” – “Parenting from the heart”, consilier Oana Vaideanu, mama WAHM
Interval orar – 13:10-14

6. Ana-Maria Trandafir vă propune să coaseti împreună un semn de carte, cu un model care vă va permite să învăţați cinci cusături de baza reprezentative pentru decorarea cămăşilor româneşti.
Interval orar: 14:00-15:00

7. Delice Corner va ofera o reteta foarte simpla de iced tea – dureaza maxim 7 minute, testat de noi – si cateva sugestii de ceai Jenier cu care puteti prepara aceasta bautura minunata.
Interval orar: 15:00- 15:10

8. Teatru de masă, atelier semnat de Scoala libera Waldorf
Teatrul de masă reprezintă o transpunere în imagine a unei mici povestiri.
Interval orar 15:10-16

Mai multe detalii și programul complet le găsiți aici și pe pagina de Facebook a evenimentului. poate fi vazut aiciIar aici este pagina de facebook a evenimentului:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close