Sus cortina la Teatrul de Animație Țăndărică

Al treilea an consecutiv, Teatrul de Animație Țăndărică dă startul unei noi stagiuni la Grand Cinema & More (la Mall Băneasa, adică).Primul spectacol va avea loc mâine, 26 septembrie, și ele vor continua până în decembrie, în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 11:00, iar din luna ianuarie 2016 doar sâmbăta, la aceeași oră.

26 septembrie -Ursul păcălit de vulpe

În regia lui Paul Ionescu, Ursul păcălit de vulpe este un spectacol de teatru dinamic, interactiv, în care cei mici vor putea urmări povestea vulpii viclene care încearcă să facă rost de mâncare fără bătaie de cap. Povestea și firul epic ale uneia dintre cele mai scurte povești atrag atenția publicului, iar succesiunea întâmplărilor aduc o notă educativ – instructivă demnă de luat în considerare la orice vârstă.

 27 septembrie – Motanul Încălțat

Spectacolul Motanul Încălțat redă cu fidelitate întâmplările pline de umor prin care trec mezinul morarului și năzdrăvanul lui motan, primit moștenire din partea tatălui. Păpuşi, marionete uriaşe, măşti, pantomimă, muzică, toate vor crea un dialog interactiv care va fi pus în scenă și care ne va îndemna să evadăm în lumea poveştii lui Charles Perrault.

10 octombrie – Cine Ești Tu

Cine Ești Tu în regia lui Romano Bogdan este o adaptare după motivele din basmul Pisicuța indisciplinată, de L. Bjelisey. Povestea ia naștere cu ajutorul unor perne, iar spectacolul este unul al formelor, vocilor și cuvintelor. Acesta vorbește despre personaje care se recunosc reciproc și care în unele privințe se aseamănă, iar în altele sunt diferite. Recunoașterea are loc într-un spectacol cu păpuși și actori, care permanent devin altcineva.

11 octombrie – Ridichea Uriașă

Tot sub regia lui Paul Ionescu, Spectacolul Ridichea Uriașă este unul interactiv, vesel, colorat, inventiv și ar putea avea ca subtitlu: “Unde-i unul nu-i putere, unde-s mulţi puterea creşte”. Acesta este un basm rusesc care încântă prin acțiunea și personajele sale.

Programul complet al pieselor de teatru pentru copii poate fi găsit pe site-ul grandentertainment.ro. Biletele sunt deja disponibile online și la casa de bilete, la prețul de 23 de lei.

Ah, și nu vreau să închei fără să vă spun că Teatrul Țăndărică împlinește anul acesta o vârstă venerabilă: 70 de ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close