Iron Man, Capitan America

Supereroii își dau întalnire cu fanii din România

Cine nu a auzit de Iron Man şi Capitan America? Supereroii din producțiile cinematografice Marvel. Cei doi vin în România, la Sun Plaza (Mallul de la Piaţa Sudului, Bucureşti) și vă dau întânire sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 15:00! Astfel, vizita celor doi pregătește lansarea superproducției CAPITAN AMERICA- RĂZBOI CIVIL, film care va fi lansat pe 6 mai, în toate cinematografele din țară.

Fanii Marvel sunt aşteptaţi în intervalul 15.00 -20.30, în zona special amenjată din Sun Plaza, la etajul 1. Cei mici dar si cei mari au şansa exclusivă de a urca pe scena și a se fotografia alături de celebrii supereroi Marvel. Copiii vor putea explora și mai bine universul celor doi supereroi, exersându-și creativitatea în zona foto susținută de HP, în zona de colorat pregătită de Editura Litera Mică sau alături de un artist plastic talentat. O altă surpriză este noul joc LEGO MARVEL’s Avengers pe care copiii îl vor putea testa cu această ocazie, dar şi jucăriile inedite Marvel, de la Hasbro. Participanții vor avea parte de multe surprize oferite şi premii pe tot parcursul evenimentului ce va fi prezentat de talentatul actor, Teodor Ghita.

”Alături de supereroi, vom transforma ziua de sâmbătă, 9 aprilie, într-una a bucuriei pentru toți copiii și părinții care vor veni la Sun Plaza. Cumva, în fiecare dintre noi se află câte un erou. Iron Man și Captain America sunt primii invitați dintr-un lung șir de evenimente pe care le-am pregătit pentru acest an”, au adăugat reprezentanții Sun Plaza.

În noua premieră Marvel, Iron Man (rol interpretat de Robert Downey Jr.) și Captain America (Chris Evans) sunt în tabere diferite. În timp ce primul susține aplicarea unei noi legi, care le deconspiră identitatea, al doilea se răzvrătește. Surpriza pregătită spectatorilor acestui film este că vor avea ocazia să îl revadă și pe Spider Man, invitat de onoare în acest film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close