Sunt tari, dom'le, sunt tari!

Când îşi pune femeia asta ceva în cap, nimic nu-i stă în cale! Şi-a dorit enorm un spectacol la Sala Palatului din Bucureşti, a luptat, a dat din coate şi, iată, îşi îndeplineşte visul. De fapt nu e doar visul Mirelei Retegan, ci şi al nostru, al părinţilor care i-am tot spus că e nevoie de o sală şi mai mare şi mai mare ca să încapă toţi copiii dornici să vadă spectacolele lor. Acum, lucrurile sunt bătute în cuie, astfel că ne putem da întâlnire toţi ”Zurlii” la Sala Palatului să ne distrăm pe cinste la un show marca Zurli. În ”varianta telegrafică”, vă spun doar atât: 31 martie 2015, Sala Palatului, Bucureşti, ora 11.00, spectacolul ”Zboară, zboară Vrăjimăturică!”. Biletele se găsesc AICI.

În varianta ”pe larg”, iată informaţiile despre spectacolul pe care abia îl aşteptăm:

Pentru prima dată în România, în sala în care doar atiștii cu tradiție și succes la public au curajul să desfășoare spectacole, Gașca Zurli – cel mai mare teatru privat pentru copii – susține un spectacol eveniment.

Pe 31 mai, la Sala Palatului, Gașca Zurli aduce, în premieră, o producție sută la sută românească, „Zboară, Zboară, Vrajimaturică!”, dedicată copiilor între 2 și 10 ani. Un spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar și pe părinți în Regatul Măturilor pentru a o învinge pe Vrăjitoarea Tura-Vura.

Ca fiecare dintre producțiile Găștii Zurli, și acest nou spectacol își propune să le povestească celor mici, într-o formă alternativă, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre înțelegere și despre cum poți învinge răul cu puterea faptelor bune și a zâmbetului.

„Ce s-ar întâmpla dacă, pentru o vreme, nicio mătura nu și-ar mai face treaba. Ce-ar fi lumea fără curățenie? Răspunsul îl vom afla pe scena Sălii Palatului unde Gașca Zurli, împreună cu micuții spectatori, vor pune la cale un plan prin care o vor păcăli pe Tura Vura. Ea e vrăjitoarea care nu se spală, nu se piaptănă și nu dorește să trăiască într-o lume veselă, curată și mai ales colorată- simbolul personajelor negative. Noul show îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine de ce e nevoie de o cameră curată, într-o casă curată, într-o lume în care toate strălucesc”, spune Mirela Retegan , femeia care, prin fenomenul Gașca Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen național.

Mirela Retegan este și autoarea poveștii „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică”, spectacol care va include și un nou cantecel pentru copii. Cântecul se va alătura seriei de hituri din colecția „Am o căsuță mică”.

Bilete pentru super producția pentru copii „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică” s-au pus în vânzare pe eventim și la casieria Sălii Palatului.

Spectacolul are loc pe 31 mai, începând cu oră 11.00

Distribuția:

Tanti prezentatoarea- Mirela Retegan

Fetița Zurli- Vero Cāliman

Clopotel- Alex Stama

Yuppi- Alexandru Tcaci

Truli- Răzvan Marina

Zdrangānel- Paul Chichirāu

Tura Vura- Alex Stama

Zâna Bunā- Diana Leonte

Producția muzicală -Cornel Sorian

Scenografia -Anca Cernea

Regia – Vadim Rusu

Un spectacol după o idee originalā semnatā Mirela Retegan

Produs de : Compania de Evenimente Zurli si Fundația Noua Generație.

 

Detalii suplimentare pe www.zurli.ro sau la telefon : 0755.840.409

Puteți urmări Gașca Zurli pe www.zurli.ro, pe pagina de Facebook sau pe canalul de Youtube

Parteneri: Euforia Lifestyle TV, Antena 1, Europa FM, Evenimentul Zilei, Pap Tot, Mami, Forbes, Zile și Nopți, Avantaje, Marea Dragoste, Mamă de profesie, Mămica de Azi, Draga mea pentru copii, 121.ro, suntmamica.ro, Qbebe, UrbanKid, KidsNews.ro, B24Kids, Catchy, Copilul.ro, Gradinite.com, GoKid, Clubul Bebelușilor, CopiiSiMamici.ro, smartandhappychild.ro, Babymanager, Blogul mamei începătoare, Mămica urbană, Mămica activă, Idei pentru mămici și copii, suntpitic.ro, sfatulmamicilor.ro

*Despre Zurli

Zurli este cel mai mare teatru privat pentru copii din România, un teatru fenomen național care a transformat educatia într-un spectacol magic al imaginației.

El a fost construit pe o nevoie existentă, dorința creatoarei – Mirela Retegan – de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, dar care să-i dezvolte imaginația și să îi dea încredere în sine.

Spectacolele sunt despre magia care apare atunci când li se spune copiilor povestea potrivită sufletului lor.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
%d bloggers like this: