>Sunt nehotărâtă – concurs foto pentru pici

>

Am văzut că Florin, o bomboană de fotograf, a pus la cale un concurs. Tema mi s-a părut cum nu se poate mai atrăgătoare: o fotografie de la botezul copilului. De obicei nu mă bag la concursuri. Şi asta pentru că nu am câştigat niciodată, aşa că, de ce să mă agit? Dar, de data aceasta, am zis că merită. De ce? Pentru că e o ocazie în plus să mă laud cu frumuseţe de copil ce am eu. Numai că am o problemă. Nu ştiu ce poză să aleg pentru concurs. Aşa că vă rog să îmi spuneţi care dintre următoarele fotografii merită să intre în cursă? Ah, şi dacă vreţi şi voi să vă înscrieţi, o puteţi face AICI. Vă aştept la concurs şi, de ce nu, să ne votăm reciproc J De dragul jocului, de dragul de a ne lăuda cu copiii nostri extraordinari, nu?
GATA, am decis: prima poză. Deci, ne puteţi vota AICI AICI AICI, desigur, dacă aveţi timp şi vă face plăcere.
pupici dulci

0 Comments

  1. >toate pozele sunt frumoase:) prima este de concurs, dar pot spune ca a avut o rochie superba:) de unde ai cumparat rochita…ca-mi trebuie si mie:)

  2. >Merci, Anonim. Nasii au cumparat-o.Nu stiu de unde. Sa stii ca te poti loga si cu numele tau, folosind optiunea Nume/adresa URL, introducand doar un nume, cel cu care vrei sa apari.

  3. >Din graba nu am scris numele:) Imi place tare mult rochita, as fi vrut sa-i cumpar nepotelei mele:) Ca eu am baietel si tare rau ma enervez in magazine cand vad cate haine de fete sunt si de baieti yoc:)

  4. >Maria merci din suflet, dar s-a încheiat concursul… şi n-am câştigat decât experienţă :))) Da' cică mai pune Florin la cale un concurs cu bebici, şi ne băgăm şi la ăla, nu de alta, dar vreau să mă laud cu fata mea frumoasă… Mi se pare normal 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: