webstock

E oficial. Sunt blogger acreditat la WEBSTOCK, ediția aniversară: 10 ani

Gata, am primit și confirmarea. Pe 5 octombrie 2018 voi fi blogger acreditat la ediția aniversară  Webstock 10 ani. Yeeeeyy!

Anul trecut, am fost prima oară. Așa că am luat o piatră în gură. Anul acesta, zic să mă pregătesc să suflu în lumânări. Păi, nu? Organizatorii, Evensys, m-au ”avertizat” că ediția din acest an, ce va avea loc la JW Marriott Hotel, București, va fi una memorabilă și plină de surprize. Sincer, mă așteptam să fie așa, că doar e o ediție aniversară. Mare lucru să reușești să aduni crema online-lui de 10 ani încoace.

Vrei și tu la Webstock?

Dacă ai un site (generalist, de parenting, de călătorii, de modă sau de orice fel) ÎNCĂ mai poți solicita și tu o invitație la Webstock. Chiar merită experiența, în cazul în care nu ai mai fost până acum. Deci, repede-repejor, căci locurile sunt limitate, iar cererile muuuulte, intră pe siteul oficial și solicită o acreditare.

M-am înscris și la Webstock Awards

Anul acesta, mi-am luat inima în dinți și m-am înscris cu două proiecte personale la Webstock Awards, la categoria „Blogger Projects”. Două proiecte tare dragi mie și pentru care am pus atât de mult suflet. Primul este ”ghidul de fugit din România”, adică #VreauSaPlecDinRomania. Cel de-al doilea proiect, pe care sper din tot sufletul să îl văd pus în practică, este  #OreDeSigurantaInScoli. Intrați pe linkuri și vedeți ce e cu ele.

Dacă și tu vrei să propui vreo campanie, fie că ești blogger sau cititor online, poți face aici nominalizări pentru Webstock Awards până la data de 7 septembrie 2018. Webstock Awards oferă recunoaștere celor mai creative și inedite proiecte și campanii din online (inclusiv social media și mobile), realizate în România, în ultimul an. Un proiect poate fi propus la o singură categorie din concurs.

Nominalizările vor fi anunțate începând cu 10 septembrie, în urma unui proces de preselecție realizat de către organizator. Sper să îmi văd și eu numele printre cele selectate. 😉

Rămâi la curent cu Webstock pe:

Așadar, cu cine mă văd pe 5 octombrie la Webstock?

Mă poți urmări și pe FACEBOOK, pe INSTAGRAM, dar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.
Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: