START NOII STAGIUNI DE SPECTACOLE BY MINIARTSHOW + ÎNSCRIERI LA CURSURI DE TEATRU

Gata, au trecut Sărbătorile, am revenit cu toții la muncă, așa că e timpul să vă anunț că MiniArtShow dă startul unei noi stagiuni de spectacole. Dar spune start și înscrierii la cursurile de actorie. Dar, să le iau pe rând.

Încep cu spectacolele din noul an.

După succesul de la CinemaPro, stagiunea de teatru continuă, din 8 ianuarie, cu piesele de teatru precum  “Spre Vrăjitorul din Oz“, “Dănilă Prepeleac“, “Cântec pentru Tisha“. DAR, dar și cu prmeiera  de la finele lui 2015, “Alice in Wonderland“.

În noua stagiune ne propunem atât să păstrăm stilul de teatru care ne-a consacrat, axat pe educarea emoțională și creativă a copiilor, cât și să reușim să aducem copii din medii vulnerabile la teatru, iar pentru asta am pornit o campanie de donații”, spune Ioana Ginghină, fondatoarea MiniArtShow.

Toate spectacolele marca MiniArtShow au și un scop caritabil. Prin campania „Vreau la teatru” MiniArtShow by Ioana Ginghină își propune să sprijine prin metode de educaţie non-formală prin artă dezvoltarea armonioasă a copiilor provenind din medii defavorizate, oferindu-le șansa să vină la spectacolele de teatru.

Toți copiii au nevoie să se dezvolte într-un mediu creativ și să poată avea acces la cultură, indiferent de mediile din care provin. Tocmai de aceea îmi doresc să le ofer șansa copiilor din zonele defavorizate ale Bucureștiului și din împrejurimi să vadă un spectacol ce promovează valorile românești”, a declarat actrița Ioana Ginghină.

Donațiile se pot face pe galantom.ro.

Program ianuarie:

8 și 28 ianuarie ora 11:00 – “Cantec pentru Tisha

15 ianuarie ora 11:00 – “Spre Vrajitorul din Oz

22 ianuarie ora 11:00 – “Dănilă Prepeleac

29 ianuarie ora 11:00 – “Alice in Wonderland

Spectacolul este dedicat copiilor 4 ani plus.

Alice, este o fetiță de 11 ani, care stă toată ziua în casă. Se joacă pe telefon. Astfel, nu mai vede cat de frumoasă este natura și nu mai crede în povești. Ea intră într-o lume fantastică, unde este un total nonsens.

Vă propun o poveste care se petrece într-o lume magică, o poveste plină de nonsens, o călătorie inițiatică și un mesaj puternic pentru copilul din ziua de azi”, a declarat Ioana Ginghină, producătorul spectacolului.

Biletele se găsesc aici:

Și acum, despre cursurile de teatru marca MiniArtShow

scoala-de-actorie-miniartshow

Ei bine, odată cu începutul lui 2017, se dă startul înscrierilor la cursrile școlii de actorie MiniArtShow. Modulul 2. Un modul diferit, cu finalitate colorată, un spectacol de teatru 100% realizat de profesioniști.

E-mail: miniartshow@gmail.com
Web: www.miniartshow.ro
Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close