Stagiunea de toamnă pentru cei mici. Spectacole pe alese

În octombrie și noiembrie, cei mici sunt așteptați la spectacole de teatru. Acestea sunt puse în scenă într-o manieră originală și creativă de o echipă de actori, păpușari, regizori, coregrafi şi psihologi profesioniști, coordonați de actrița Ioana Ginghină în cadrul proiectului MiniArtShow.

Pornită acum patru ani, compania MiniArtShow este proiectul de suflet al actriței Ioana Ginghină. Mamă a unei fetițe de 8 ani, Ioana care și-a propus să ofere un model de educație alternativă de calitate destinată copiilor.

Astfel, în noua stagiune de toamnă echipa MiniArtShow a pregătit trei spectacole. „Dănilă Prepeleac”, „Cântec pentru Tisha” și „Spre Vrăjitorul din Oz”.

SURPRIZĂ! La fiecare spectacol avem tombola! Fiecare copil poate câștiga premii pe loc. Sau să participe la marele premiu; o petrecere ogranizată de echipa MiniArtShow by Ioana Ginghină.

Bazat pe celebra poveste scrisă de Ion Creangă, spectacolul „Dănilă Prepeleac” se adresează întregii familii. În cadrul piesei, copiii vor descoperi o lume misterioasă și plină de haz, dar nu complet lipsită de moralitate și vor intra în universul tradițiilor și obiceiurilor vechi. Tânărul actor Ionuț Toader îi dă viață simpaticului Dănilă Prepeleac, iar alături de el joacă Andreea Gaica, Daniel Marcu, Andra Mirescu și Cristina Petre. Regia este asigurată de Laura Maria Vlădoiu.

„Cântec pentru Tisha” este un spectacol dedicat copiilor peste 4 ani și părinților lor, care își propune ca, prin interacțiune și jocuri noi, să aducă în prim-plan strânsa relație dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu cei mici. „Cântec pentru Tisha” înseamnă și performanță actoricească după un senariu inedit, cu muzică originală, adaptată copiilor, dar și interactivitate și dansuri, toate asigurate de echipa de producție care îi cuprinde pe actorii Elena Dumitrescu/Andra Mirescu (Tisha), Ioana Ginghină/Andreea Gaica (Gratziline), Ilona Brezoianu (Rază de Culoare), Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru (Coșarul), Rareș Stoica/Răzvan Rotaru (Urs).

stagiunea-de-toamna-cantec-pentru-tisha-8

„Spre Vrăjitorul din Oz” este un spectacol magic, plin de peripeții, vrăji, personaje ciudate, care îi va ține pe cei mici cu sufletul la gură, mai ales că de-a lungul piesei lumea reală și cea magică se intersectează foarte des. Spectatorii vor fi, cu siguranță, fascinați și de vrăjile cu gheață carbonică dn piesă. Iar actorii Alina Medoia, Ileana Brâncoveanu, Cristina Tane, Ion Tudorache garantează că experiența va fi de neuitat.

stagiunea-de-toamna-spre-vrajitorul-din-oz

„Toate aceste spectacole sunt gândite pentru a pune în valoare creativitatea copiilor. Pentru a le stimula imaginația, având, în același timp, un important rol educativ, atât pentru cei mici, cât și pentru părinți. Echipa MiniArtShow crede cu tărie că prin joc, dans, muzică, teatru poți face educație de calitate copiilor, venind în completarea educației formale”, spune actrița Ioana Ginghină, fondatoarea companiei MiniArtShow.

Parteneri media: Cinema Pro, Itsy Bitsy, Pap Tot, Ana Naghi, suntparinte.ro, kidspots, b24, Blogul mamei

Biletele se pot cumpara de la casa de bilete Cinema Pro sau din rețeaua Eventim.

Programul spectacolelor MiniArtShow

Octombrie

Sâmbătă 15 octombrie, ora 10:00 – „Spre Vrăjitorul din Oz”

Duminică 16 octombrie, ora 10:00 – „Dănilă Prepeleac”

Sâmbătă 22 octombrie, ora 10:00 – „Spre Vrăjitorul din Oz”

Duminică 23 octombrie, ora 10:00 – „Cântec pentru Tisha”

Duminica 30 octombrie, ora 11:00 – „Dănilă Prepeleac”(Surprize de Halloween)

Noiembrie

Sâmbătă 5 noiembrie, ora 11:00 – „Dănilă Prepeleac”

Duminică 6 noiembrie, ora 11:00 – „Spre Vrăjitorul din Oz”

Sâmbătă 26 noiembrie, ora 11:00 – „Dănilă Prepeleac”

Duminică 27 noiembrie, ora 11:00 – „Cântec pentru Tisha”

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: