Zurli-1-iunie-2019

Spectacol gratuit Gașca Zurli pentru copiii instituționalizați și cu nevoi speciale

ZURLI, organizează un spectacol GRATUIT (pe bază de invitații) la Sala Palatului, pentru micuții instituționalizați și cu nevoi speciale.

Gașca Zurli va susține un spectacol gratuit, pentru aceștia, pe 1 iunie, la Sala Palatului, de la ora 15.00. 
Spectacolul este dedicat, exclusiv, copiilor speciali aflați în centrele de plasament din București și din țară, copiilor ce provin din medii și familii defavorizate – luați în grijă de ONG-uri sau asociații specializate.

“Gașca Zurli a apărut din dragoste pentru copii. Pentru toți copiii! Nu contează dacă au doi părinți sau niciunul, dacă sunt sănătoși sau bolnavi, dacă sunt bogați sau săraci. Eu, Mirela Retegan, nu fac nicio diferență și, de ziua lor, vreau să dau cât mai multor copii din România șansa și bucuria de a râde. Colaborăm constant cu ONG-uri și instituții de profil din toată țara, la spectacolele noastre avem mulți invitați speciali, din medii defavorizate. Însă, de Ziua Copilului vrem să bucurăm cât mai mulți copii, din cât mai multe zone. Îi invităm pe toți cei care lucrează în astfel de instituții și organizații și vor să facă o bucurie acestor copii să ia legătura cu noi. Sunt invitații noștri speciali și vrem ca la acest spectacol, ei să fie în centrul atenției noastre.” declară Mirela Retegan.


Pentru a beneficia de locuri gratuite, centrele de plasament, ONG-urile și asociațiile din România interesate sunt invitate să trimită o solicitare scrisă, prin intermediul unui e-mail, la adresa contact@zurli.ro.

Invitația este adresată instituțiilor, ONG-urilor și asociațiilor care pot asigura toate condițiile de deplasare și participare la spectacol.

  • Pasul 1: trimiteți o scrisoare de intenție.
  • Pasul 2: așteptați un răspuns din partea noastră. Locurile vor fi repartizate conform ordinii în care vor sosi e-mailurile ce conțin scrisoarea de intenție.
  • Pasul 3: vom încheia un acord, care va conține prevederile specifice unei astfel de inițiative, conform cu Regulamentul de participare publicat pe www.zurli.ro (vezi regulament aici).

Data limită pentru înscriere este 28 mai.

Pe lângă spectacolul dedicat copiilor speciali, de Ziua Internațională a Copilului, Gașca Zurli va susține încă 2 spectacole pe scena Sălii Palatului din București, la orele 11.00 și 18.00. Spectacolul dedicat copiilor speciali va începe la ora 15.

Și încă o veste bună:

Toți copiii care participă la spectacolele din 1 iunie, în urma achiziționării biletelor, vor primi o invitație gratuită la Festivalul Familiei “ZURLANDIA 2019”, eveniment ce va avea loc în zilele de 15 și 16 iunie, pe Domeniul Știrbey din Buftea. De asemenea, la spectacolul dedicat copiilor speciali, aceștia vor primi în dar celebrele cornete marca ZURLI.

Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag. Mă poți urmări și pe FACEBOOKpe INSTAGRAMdar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.

Join 18.2K other subscribers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close