SORCOVA ZURLIE + Cadou invitații pentru voi

SUPER VESTE DE LA GAȘCA ZURLI! La cererea publicului trupa veselă a programat și al TREILEA spectacol „Sorcova Zurli”, pentru 3 decembrie de la ora 18:00! Iar blogumamei.ro are de dat invitații pentru voi 😉

Până să ajungem la partea cu invitațiile, vreau să vă spun ce e cu acest spectacol. Să știți unde veți merge, nu de alta 😉

sorcova-zurli-3_dec

Pe 3 Decembrie, Gașca Zurli vă sorcovește la Palatul Copiilor.

În premieră, ,,Sorcova Zurli” este prima sorcovă îmbrăcată sub forma unui spectacol original și va avea loc pe data de 3 Decembrie, la Palatul Național al Copiilor, ora 11:00, 15:00 și 18:00.

Astfel, în pragul venirii lui Moș Niculae, vă așteaptă un spectacol plin de culoare și veselie, alături de binecunoscutele personaje din Gașca Zurli.

Biletele se gasesc online pe www.eventim.ro și în magazinele partenere Eventim. Detalii pe www.zurli.ro

Preț bilete:

  • CATEGORIA IV– 40 RON/persoană
  • CATEGORIA III – 60 RON/persoană
  • CATEGORIA II – 80 RON/persoană
  • CATEGORIA I – 100 RON/persoană

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți spectatorii (adulţi si copii) trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă, inclusiv copiii sub 2 ani plătesc bilet.

Reguli de acces la ”Sorcova Zurli”

Accesul în foaier se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului, iar accesul în sala de spectacol se face cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Vă rugăm nu întârziaţi!

Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sală, dar îşi pierd locurile şi vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.

De ce regulile astea? Pentru că spetacolul se va filma!

Și invitațiile pe care vreau să le dau…

Acum să revin la invitațiile amintite. Zic să facem un mic concurs. Am de dat două invitații a câte un loc fiecare pentru spectacolul de la ora 15.00. Și le voi da unei singure persoane, care, astfel, va putea veni alături de copilul din dotare la spectacol.

Pentru asta, vă rog să lăsați la finalul acestei postări un comentariu cu numele din buletin. Plus, să îmi spuneți ce vârstă are copilul și, mai ales, dacă și cum l-ați învățat ”Sorcova”. Sunt sigură că s-a lăsat și cu distracție în timpul procesului de învățare.

Aștept răspunsurile voastre până cel mai târziu 29 noiembrie. Iar pe 1 decembrie voi anunța cui îi voi da invitația de 2 locuri.

UPDATE Câștigătoarea concursului este…

Ruxandra Torceanu!

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Close
%d bloggers like this: