Soluţia micelară pentru bebeluşi (P)

Zilele acestea, am primit un e-mail care mă anunţa de apariţia pe piaţă a unui nou produs pentru îngrijirea bebeluşilor&copiilor. Cum noi am mai folosit produse de la Bioderma cu succes, m-am gândit că nu ar strica să vă recomand acest produs, pe care îl veţi găsi în farmacii abia de la finele acestei luni.

Inventatorul soluţiei micelare, Laboratoarele Dermatologice Bioderma, lansează solutia micelară

ABCDerm H2O, Varianta 1L

pentru bebeluşi ABCDerm H2O. Formula sa blândă şi sigură de curăţare nu necesită clătire, îndepărtează cu succes orice impurități din zona scutecului, pliurilor, feţei sau ochilor, protejează filmul hidrolipidic, calmează şi emoliază pielea delicată a sugarilor şi copiilor.

Soluţia micelară ABCDerm H2O are cel mai înalt grad de toleranţă şi siguranţă pentru igiena sugarilor și copiilor. ABCDerm H2O curaţă eficient şi delicat pielea sensibilă a celor mici cu ajutorul micelelor, cei mai blânzi agenti activi de curăţare.

Conceptul de soluţie micelară se bazează pe o inovatie biologică avansată a Laboratoarelor Dermatologice Bioderma de mai bine de 20 ani. Micelele sunt formațiuni sferice, din esteri grași ce captează murdăria  și impuritățile prezente pe piele, protejând în același timp filmul hidrolipidic  și echilibrul cutanat. Micelele din soluția micelară ABCDerm H2O sunt formate din substanțe biomimetice, care imită perfect structura pielii, fapt ce îi conferă o toleranță cutanată fără egal.

ABCDerm H2O calmează, catifelează, hidratează și nu lasă film gras.

Testat dermatologic şi oftalmologic, ABCDerm H2O are o toleranţă excelentă cutanată şi oftalmologică. NU conține parabeni, alcool, detergenți.

ABCDerm H2O are un parfum liniştitor şi un pH fiziologic.

ABCDerm H2O, varianta travel size de 100 ml

Cum il folosim? Se curăţă zona cu impurităţi folosind un tampon de bumbac umezit în prealabil cu ABCDerm H2O. Se repetă operaţiunea până când tamponul rămâne curat apoi se tamponează delicat pielea cu un prosop. NU necesită clătire.

ABCDerm H2O este disponibil in varianta economica de 1L si varianta travel size de 100 ml.

ABCDerm H2O vine în completarea gamei ABCDerm şi este special formulat în conformitate cu Angajamentul ABCDerm pentru siguranţă dermatologică: Siguranţă, Eficacitate, Toleranţă, Monitorizare.

Pret recomandat în farmacii: varianta 1L – 69 RON, varinata 100 ml – 20 RON

8 Comments

  1. e bine venita ideia lor , poate anul acesta voi reusi sa redevin din nou mamica ne mai dorim un bebe si un fratior sau o surioara pentru fetita noastra ..

  2. Noi folosim produsele Bioderma, fetita mea are piele atopica si i-a mers foarte bine cu acest produs. Suntem curioase sa incercam noul produs.

    1. Pentru fund, noi foloseam şerveţele umede sunt bune doar în cazuri extreme, când nu eram acasă şi trebuia să schimbăm caca. În rest, apa+săpunul la fiecare schimbat. Acum, şerveţelele umede sunt pentru şters pe mâni+faţă afară.

  3. Buna recomandare,bune sfaturi,multumim frumos,nu stiam ca sunt asa bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close