Softuri educaţionale la promoţie

Am primit zilele acestea un e-mail de la Edumagazin.ro prin care am fost anunţată de noile lor promoţii. Mi s-au părut nişte oferte interesante, aşa că m-am gândit să vă spun şi vouă de ele. Başca am văzut pe Facebook că au în derulare un concurs cu un premiu pe măsură, la care zău că m-aş băga: o excursie la Disneyland.

Dar să le luăm pe rând.

Ofertele sunt valabile până la finele lui septembrie:

PitiClic Senior (2)

PitiClic (clasele I-IV şi preşcolar). Sunt patru pachete a câte două produse, pe sistemul 1+1 gratis. Titlurile care fac parte din această ofertă sunt: “Un weekend cu PitiClic + PitiClic la Marea Neagră”, “PitiClic şi comorile din inima Pământului + PitiClic Pirat”, “Un weekend cu PitiClic + PitiClic la Marea Neagră”, “Engleza şi Franceza ca un joc + Engleza şi Franceza ca un joc – vol. 2″. Detalii găsiţi dând clic aici.

poza_produs_educreativ

Pachet soft mate+română (eduCreativ). Conţine produsele multimedia: “Hocus – Pocus – Literatus! Alex şi cuvintele vrăjite” (lecţii de limba română pentru clasa a III-a) şi “Operaţiunea Mate: Alex şi Maşina Timpului” (lecţii de matematică pentru clasa a III-a). Detalii aici.
În ceea ce priveşte concursul, acesta se desfăşoară în perioada 24 septembrie – 10 octombrie 2013. În fiecare săptămână, timp de 3 săptămâni, se va acorda câte un voucher în valoare de 100 lei celor care fac cumpărăturile pe edumagazin.ro. Marele premiu: un voucher de servicii turistice în valoare de 1.500 euro în baza căruia câştigătorul va putea achiziţiona o excursie la Disneyland Paris pentru 1 părinte + 1 copil în cursul anului 2013. Detalii găsiţi pe pagina de FB a celor de la edumagazin
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close