”Shakespeare School Essay Competition” îţi trimite copilul în tabere de limba engleză în Anglia şi România

START CONCURS!

 Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie a dat stat încriserilor la concursul naţional de creaţie în limba engleză ”2013 Shakespeare School Essay Competition”. Această competiţie de interes naţional susţine creativitatea, performanţa şi motivează copiii şi tinerii din România cu vârste între 11 şi 20 de ani  să îşi urmeze pasiunile şi să îşi perfecţioneze cunoştintele de limba engleză. Premiile sunt pe măsură: 4 tabere de limba engleză în Anglia şi România. Celelalte premii constau în tabere de engleză la Băişoara, în judeţul Cluj, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examene Cambridge, cărţi, dicţionare şi nenumărate surprize. Profesorii sunt şi ei premiaţi pentru susţinerea oferită elevilor. Profesorul cu cei mai mulţi concurenti înscrisi va participa gratuit, ca însoţitor de grup, într-o tabără de două săptămâni în Anglia, iar următorii 20 de profesori vor primi cadou cursuri de training online. Mai multe informaţii găsiţi în comunicatul de mai jos. Good luck!


Asociatia Shakespeare School pentru Educatie a lansat cea de-a 5-a editie a concursului national de creatie in limba engleza „2013 Shakespeare School Essay Competition”, sub egida Anului European al Cetatenilor. Shakespeare School Essay Competition este un concurs national ce stimuleaza gandirea creativa, spiritul de inovatie si originalitatea si motiveaza tinerii sa isi perfectioneze limba engleza. Concursul isi doreste sa ofere sanse egale tinerilor din intreaga tara de a experimenta viata intr-un campus universitar britanic de top si de a studia limba engleza la cele mai inalte standarde.


Shakespeare School Essay Competition le deschide orizontul tinerilor romani, oferindu-le ca premii tabere in Marea Britanie, un prim pas spre un mediu academic de elita. Sub sloganul “Write, race, win!” concursul le da tinerilor increderea ca pot ajunge mai departe decat isi pot imagina daca pasiunile si creativitatea sunt sustinute de o educatie de calitate.

Concursul are amploare nationala, iar in fiecare an se inscriu peste 4000 de copii si tineri. Cumulat, in editiile de pana acum, au fost corectate peste 12.000 de eseuri trimise de participanti din peste 400 de localitati din intreaga tara si au fost premiati peste 140 de copii si tineri, dintre care 12 s-au bucurat de experienta universitara britanica, participand la tabere internationale din Anglia, in campusurile unor universitati de top ca Oxford, Cambridge sau University College London.

 

Premiile oferite marilor castigatori constau in 4 tabere de limba engleza in Anglia si Romania. Marii castigatori vor avea sansa sa experimenteze viata intr-un campus englezesc si sa isi perfectioneze limba engleza la ea „acasa” in tabere de 2 saptamani la University College London si Harrow House International College, in valoare de peste 1500 lire fiecare. Celelalte premii constau in tabere de engleza la Baisoara, in judetul Cluj, cursuri de limba engleza la Shakespeare School, taxe de inscriere la examene Cambridge, carti, dictionare si nenumarate surprize. Profesorii sunt si ei premiati pentru sustinerea oferita elevilor. Profesorul cu cei mai multi concurenti inscrisi va participa gratuit ca insotitor de grup intr-o tabara de 2 saptamani in Anglia, iar urmatorii 20 de profesori vor primi cadou cursuri de training online.

Participarea la concurs este gratuita si deschisa tuturor tinerilor din Romania pasionati de limba engleza si cu talent la scris, cu varsta cuprinsa intre 11 si 20 de ani.

Temele propuse pentru eseuri sunt inedite si reprezinta o provocare pentru tinerii creativi. Pornind de la ideea Anului European al Cetatenilor, elevii si studentii isi vor imagina ca sunt presedintii unui stat european nou pe care il pot construi asa cum isi doresc. Detaliile despre teme, regulament si inscriere pot fi gasite aici.

Shakespeare School Essay Competition este o oportunitate minunata pentru tinerii din Romania sa isi dezvolte spiritul de inovatie si originalitatea si nu in ultimul rand, sa-si perfectioneze limba engleza “la ea acasa”.- Prof. Cristina Nutu, Bucuresti

Invitam toti copiii si tinerii pasionati de limba engleza sa isi foloseasca talentul si creativitarea pentru a scrie un scurt eseu in limba engleza pe care il pot inscrie pana la data de 24 martie 2013. Inscrierea in concurs se face pe pagina www.shakespeare-school.ro, unde particpantii pot incarca direct eseul:  http://shakespeare-school.ro/engleza-adolescenti/essay-competition

 

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close