Sfatul părinţilor reloaded

Tot navigând pe net, pe site-urile mele preferate, am dat peste o preluare a unui articol de-al meu. Este vorba despre primul episod al serialului Întrebări frecvente d-ale mămicilor. Cei cărora le-a plăcut articolul atât de mult încât l-au preluat pe site-ul lor sunt cei de la sfatulparintilor.ro, cărora le mulţumesc pentru că, din nou, au considerat util ceea ce scriu eu de zor aici. Este al treilea material marca blogul mamei începătoare pe care  sfatulparintilor.ro îl preia.

Dacă vreţi să-l vedeţi, puteţi intra aici

16 Comments

   1. eh, am fost si eu pe faza. 😛
    btw… azi e marti… te-am vazut la Hot Sexy Mama …in devenire, dar n-am citit nimic… 😛

 1. Felicitari si de la noi, desigur.
  Noi mai venim in plus si cu o invitatie la concurs de martisoare. SA ne mai revigoram si sa scuturam zapada iernii, sa aducem aer proaspat de primavara. Gasesti detalii aici: http://copiisimamici.blogspot.com/2011/02/concurs-de-martisoare.html
  Te asteptam.

  PS: inca o intrebare mica mica: treb facut ceva anume pentru a fi publicat un articol pe Sfatul parintilor? La concursul de bloguri am particpat si noi de cateva ori, inca n-am castigat nici un capac de iaurt macar :))… sa mai speram?
  Pupici.

  1. Vavaly, ei au văzut blogul, le-a plăcut, au preluat.
   Cât despre concurs, cu mare drag vă ajut, dar nu cred că Alexia şi cu mine putem participa din 2 motive: sunt total antitalent în chestia asta şi Alexia nu are cum să mă ajute, poate doar să strice ceva ce eu aş încerca să fac. Poate anul viitor, când, sper, va putea să facă şi altceva decât să gângurească şi să meargă în 4 lăbuţe. Dar vă ajut şi voi anunţa concursul vostru.

 2. Am inteles toate aspectele. Multumim de promptitudine. Lasa ca creste fata mare , sa vezi atunci ce artista devii si la desen si la cantat si la lipit 🙂 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: