cutie cu piese Lego

Seturile de la Lego merg la…

Uf, mi-a luat ceva timp! Ce-i drept, aţi fost foarte mulţi interesaţi de seturile de la Lego puse la bătaie de Ligomijucarii.ro. 125, mai exact. În primul rând, vreau să vă mulţumesc pentru că aţi participat!

Acum să trecem la oile noastre. Aşa cum am cerut, cei care aţi dorit să intraţi în cursa pentru a primi unul dinte cele două seturi Lego aţi avut de urmat câţiva paşi:

  1. Să lăsaţi un comentariu cu numele din buletin în care să precizaţi pe care dintre cele două seturi îl doriţi. Unul singur!

  2. Să răspundeţi corect la întrebarea: „Cum se numeşte cel care a inventat jucăriile Lego?

  3. Să daţi un like paginii de Facebook a celor de la Ligomi

  4. Să daţi share PUBLIC acestui concurs, ca să afle cât mai mulţi părinţi de el (bifați opțiunea ”Public” înainte să dați share pe FB)

     

Am luat răspunsurile voastre, le-am pus într-un tabel, i-am separat pe cei care au dorit setul de fete de cei care au optat pentru cel pentru băieţi, apoi am ales câte unul din fiecare. 42 de persoane au cerut furgoneta pentru fetiţe şi 83 au zis că vor transportorul pentru băieţi, deci 125 în total.

Iar seturile Lego au fost adjudecate de…

Furgoneta cu rulotă , adică setul pentru fete, merge la: Mihaela Apetrei Gza.

 Iar transportorul de motociclete, adică setul pentru băieţi, îl va primi: Loredana Manoliu.

Felicitări, doamnelor!
Aştept pe e-mail, sau un mesaj privat pe pagina de Facebook a blogului în care să îmi transmiteţi datele voastre. Adică: numele din buletin, adresa unde să vă fie livrate cadourile, un număr de telefon la care să răspundeţi. Dacă în şapte zile (adică până la 24 iunie 2016, ora 00.00) nu primesc aceste date, voi alege alte persoane cărora să le dăruiesc seturile Lego.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close