Serbarea de Crăciun

Uraaaa! În sfârsit am primit DVD-ul cu serbarea de Crăciun de la creşă! La fix o lună de la data la care a avut loc serbarea. Bine şi aşa! Am fost oarecum dezamăgită după ce am văzut filmul.  Mămica Piticilor voinici m-a avertizat că nu voi fi mulţumită de filmul realizat de creşă, contra cost, normal. Asta pentru că şi ea a păţit-o la rândul ei. Doar că situaţia e puţin diferită. Mama piticilor are copii mai mari, la serbările cărora părinţii au acces. În schimb, la noi, părinţii nu au avut acces la serbare, explicându-ni-se că, dacă am fi fost şi noi acolo, ar fi ieşit un haos general. V-am explicat aici ce şi cum, aşa că nu vreau să mă repet. Cum nu am termen de comparaţie, adică nu am mai văzut şi alte serbări de pitici de la creşă, pot spune că sebarea Alexiei, în linii mari, nu a fost chiar atât de rea. Nu vreau să fiu cârcotaşă, dacă nu e cazul! Având în vedere că  este vorba de o creşă de stat, unde contribuţia pentru serbare+filmare a fost una mică, eu zic că a ieşit bine, până la urmă. Singura mea supărare  e că s-a sărit peste momentul recitării poeziilor de către pici.  Probabil că s-ar fi întins prea mult şi s-ar fi depăşit cu mult ora somnului de prânz, ceea ce, automat, i-ar fi transformat pe micuţi în nişte plângăcioşi irascibili.

Oricum, voi rămâne cu amărăciunea că nu am putut afla dacă picea a putut spune sau nu singură poezia şi în public, dacă a avut sau nu trac. Doar primii 2-3 pici au spus poeziile, apoi s-a trecut direct la împărţirea pungilor cu cadouri. Am scurtat filmul de la serbare, astfel încât să-l puteţi urmări şi voi.

P.S. mi-a plăcut maxim de Bia, care, cu tupeu, a mers la Moş şi i-a spus că vrea cadoul!

Şi, ca să vedeţi+auziţi că Alexia ştia poezia, iată un filmuleţ făcut cu câteva zile înainte de serbare:

Ah, şi încă un lucru m-a dezamăgit: acela că nu le-au făcut picilor poze cu Moşul! Nu de alta, dar tati i-a luat prinţesei sale o rochiţă de care picea nu a vrut să se despartă nici în  somn 😉 Bine măcar că doamnele au apucat să îi facă poze cu câteva momente înainte de serbare:

Însă, până la ziua serbării, am avut eu grijă să îi fac poze pe sistemul “fără număr” în ziua în care a primit rochiţa şi a trebuit să o probeze, să vedem dacă îi vine:


9 Comments

 1. SUPERBE POZELE. CAND ATI PRIMIT CD-UL? NOUA INCA NU NE-A SPUS NIMIC DE EL.

  1. Calitativ, filmarea e ok. Însă ce s-a întâmplat acolo m-a cam dezamăgit. Mă aşteptam la o serbare cu copii spunând poezii, lângă Moş… Din punctul ăsta de vedere sunt dezamăgită.

 2. Prima – si singura – noastra serbare la cresa, tot de stat, a fost scurta si la obiect, cu parinti, dar a iesit destul haos. Picii voiau la mama, s-au speriat de mos, s-au pus pe plans, poezia au spus-o doar cativa… fi-mea a spus ceva mosului acolo, ea stie ce, dar nu fusese prima si a vazut ca cu un efort minim te alegi cu un catel latrator. Ea avea trei ani atunci, si imediat dupa serbare am mutat-o la gradi.
  Daca atunci, dupa serbare, Alexia a venit incantata acasa, eu zic ca momentul si-a atins scopul.

  1. Alexia a fost ca de obicei la venirea acasă. În schimb a fost foarte încântată când a urmărit cu noi DVD-ul. Comenta fiecare mişcare, spunea numele fiecărui copil… Striga ”bună mos câtun”

 3. e bine ca v-ati ales totusi cu cd-ul
  eu am avut o surpriza la scoala: desi refuzasem cd-ul si pozele inca dinainte de serbare……invatatoarea mi-a spus ca am de plata pozele pentru ca ea nu stia decat de cd ca nu il vrem …mi-a subliniat ca nu e o problema daca nu vrem sau nu avem bani! adica a incercat sa ma si umileasca dupa ce ca imi baga pe gat pozele pe care nu le vroiam
  toti parintii se vaicaresc ca pe cd nu isi vad copiii,nimeni nu-i zice ceva in fata!
  toate imi ziceau mie! le-am spus ca fiecare e pe cont propriu! mi-am plasa o data in toamna,acum nu se repeta situatia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: