Scutire

Am lipsit mult. Mult mult mult. Dar am scutire, să ştiţi. 😉 V-am spus că ne mutăm la casă nouă, v-am spus printre picături că ne-am şi mutat –  asta a fost undeva pe la începutul lui decembrie. Deşi a trecut mai bine de o  lună de când ne-am stabilit în noua casă, tot mai am de treabăluit, aranjat, despachetat. Dar,  mai am de aşteptat pentru că încă nu am făcut toate dulapurile necesare în care să depozitez ce mai adună omu’. Iar dulapurile le facem chiar noi, lucru de care sunt tare mândră! Mă rog, tati le face, eu doar notez dimensiunile pe hârtie şi apoi fac ce ştiu eu mai bine: îl bat la cap 😉 “Da’ sigur ai măsurat bine? Nu e prea mic? Raftul ăla nu mai bine îl facem aşa? Da’ de ce vrei aşa şi nu invers? ” Iar lista poate continua.

Ce am mai făcut în acest timp, în afară de chestiile casnice? Păi am avut otită, apoi am mai dus o răceală pe picioare, am făcut demersurile necesare pentru a o transfera pe Alexia la creşa la care ne-am dorit încă din vară să o înscriem, am învăţat cuvinte noi, am terorizat educatoarele de la creşa Mica Sirenă… chestii d-astea, nimic ieşit din comun 🙂 😉 Ah, şi m-am luptat cu Facebook-ul să îmi recuperez contul, la care nu am mai avut acces din cauza adresei de e-mail cu care mă logam de regulă… Ca bonus, m-au apucat bâzdâcii că mai am puţin şi trebuie să mă întorc la job… Urât moment! Aş fi vrut să stau acasă cu fii-mea a la long, dar nu se poate, din păcate 🙁

Zilele acetea, sper să reuşesc să mă pun la punct cu scrisul şi să mă mobilizez. Gata cu leneveala! (Aş fi vrut eu să lenevesc! Dar chiar e naşpa şi al naibii de obositor nu să te muţi la casă nouă, ci să pui totul în ordine, să aranjezi lucrurile. De fapt, tot ce ţine de această schimbare).

12 Comments

  1. Te inteleg perfect cu mutatul 🙂 Noi mai avem cutii si dupa 7 luni de cand ne-am mutat, asa ca rabdare 🙂 Spor la despachetat !

    1. Halal încurajare! 7 luni??? Păi eu mai am puţin şi mă întorc la muncă, nu-mi permit prea multe luni de dezorganizare… Bine, la tine e de înţeles, că te-ai mutat cu bebe în căruţ+bebe în burtă. Cam greu în starea ta să despachetezi, aranjezi, şmotruieşti… Cum eşti?

      1. Este haos mare, ca la gradinita: grupa mijlocie si grupa mica 🙂 Dar ne descurcam 🙂

  2. e multa munca dar cred ca esti fericita cand incet ,incet se vad rezultate bune din urma voastra .ma bucur pentru tine ca teai mutat la casa noua si ca esti si fercita si epuizata .spor la treaba .

    1. Da, e multă muncă, dar şi satisfacţia e maaaaare când stau şi mă uit ba la un dulap, ba la nu mai ştiu ce aranjament… Mulţam pentru încurajare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close