sarcina bebelus - foto pixabay

Sarcina pe săptămâni. Trecerea de la ”sămânță” la bebelușul adorabil

Sarcina pe săptămâni – evoluția de la făt la bebeluș. Sau, altfel supus, evoluția pe săptămâni –
de la un bob de mac la… pepene.

Această postare se vrea a fi una amuzanto-emoționantă, și nu una științifică. Au scris alții cărți și articole de specialitate despre evoluția sarcinii. Firește, sunt de părere că, la capitolul sănătate, trebuie luate în seamă doar informațiile oferite de medici. Adică de ăia școliți pe la Medicină și nu pe Google. Dar asta este altă ciorbă de pește.

EU vreau doar să vă arăt un clip, pe care l-am descoperit pe Facebook și mi-a plăcut tare mult. Ideea tipului, care este, zice el, actor, model, cascador, trainer, mi se pare foarte tare.

Așadar, urmăriți comparațiile lui. Așa vă veți da seama cam ce… semințe, fructe și legume am purtat noi, mămicile, în corp, pe perioada sarcinii 🙂

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

2 Comments

  1. Tu chiar vrei să fac ochi de broască când scrii de-astea?? Sau vrei să încep cu „să fie într-un ceas bun”?? Bate în lemn acum, dacă nu-ți place…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close