Sambata avem intalnire cu Motanul si Zurliii

Ca nişte Zurli addicted ce suntem, sâmbătă avem program. Mergem  la un nou spectacol marca Teatrul Zurli, la Puzzle Cafe (lângă Mega Image -ul din apropierea gurii de metrou de la Piaţa Victoriei). Dacă nu ajungeţi sâmbătă, acelaşi spectacol  îl puteţi vedea şi duminică, dar la Clubul Ţăranului Român. Atât sâmbătă, cât şi duminică, orele la care încep spectacolele sunt acelaşi: fie de la 10.30, fie de la 12.00. Iaca şi anunţul oficial:

Sâmbătă, 8 februarie, ora 10.30 şi 12.00 la Puzzle Cafe (Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter)
Duminică, 9 februarie, ora 10.30 şi 12.00 la Clubul Ţăranului Român (Intrarea Monetăriei, Şos. Kiseleff, nr. 3)

„Motanul încălțat“, în versiunea Teatrul Zurli, ascunde foarte multe lecţii pentru cei mici.
De regulă, mezinul familiei este răsfăţat de toată lumea şi primeşte darurile cele mai mari şi mai frumoase. Şi în povestea noastră, fiul cel mai mic al morarului este răsfățatul familiei, doar că el primește moștenire un motan. Deşi nu pare un cadou prea grozav, motanul se dovedeşte a fi norocul băiatului. El îl învaţă cum să obțină în viață ceea ce își dorește şi îl ajută să devină conte. Aşa învaţă şi copiii că nu este bine să ne luăm după aparenţe şi că, uneori, chiar şi cele mai puţin arătoase daruri, poti ascunde adevărate comori.

Ca în toate spectacolele Teatrului Zurli, copiii se implică activ în acţiune. Alături de şiretul motan, ei îl învaţă pe fiul morarului cum să mănânce, să danseze și să cânte. Personajele sunt interesante şi pline de viaţă. Muzica antrenantă şi costumele completează un spectacol care îi va ţine pe copii cu sufletul la gură până la sfârșit.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi. Copiii sub doi ani nu plătesc bilet! Detalii şi rezervări la numarul de telefon sau 0728. 295. 872/ 0728.295.810 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Vă aşteptăm pe toţi cu drag şi super energie!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
%d bloggers like this: