Sa spalam rufele de drag

A trecut mai bine de o săptămână de când am participat la lansarea unui nou sortiment de detergent. Ceva nou de la detergentul pe care îl folosesc de nici nu mai ştiu câţi ani. Este vorba despre Ariel, care, acum, a venit cu o capsulă “magică” pe nume Ariel 3 in 1 PODS. Lansarea a fost una inedită: în timp ce Ovidiu Buta ne spunea istoria  a cinci fibre care se regasesc în garderoba oricui (mătasea, inul, bumbacul, lâna şi fibrelor sintetice), câţiva dansatori talentaţi, ascunşi în spatele unui ecran, dădeau viaţă poveştii. Adică a fost ceva de genul acesta:

Au fost câteva figuri care mi-au plăcut foarte tare:

Ah, şi trebuie să vă mărturisesc că am admirat-o şi invidiat-o în acelaşi timp, pe Anca Serea, una dintre gazdele lansării, pentru silueta-i de invidiat cu care a avut “tupeul” să se afişeze la doar câteva luni după ce a născut. Zău aşa, nici nu zici că a fost gravidă femeia asta! (I hate her!!! 😉 )

Nu v-am anunţat de acest produs imediat după lansare cu un scop: am preferat să-l testez înainte de a vi-l recomanda. Nu că nu aş fi mulţumită de ce am folosit până acum de la ei. Acum, după ce am spălat haine albe şi colorate de N ori, pot veni cu păreri personale.

De regulă, când spălam haine albe, pe lângă detergent, adăugam şi ceva bicarbonat. Pentru albirea hainelor. De data aceasta, n-am mai pus. Am aruncat o capsulă în cuva maşinii, apoi hainele şi am dat drumul programului special de spălat haine albe. Ah, şi n-am mai pus balsam. De cum am deschis hubloul, m-a dat pe spate mirosul fresh al hainelor. Miros care a persistat. Apoi am verificat o bluză crem de-a Alexiei care, pe ici pe colo, avea ceva pete roze “împrumutate” de la o altă bluză în timpul spălării precedente, plus ceva urme de mâncare, care nu ieşiseră. Petele roze s-au mai atenuat, cele de mâncare… ia-le de unde nu-s! Restul hainelor au fost foarte ok.

În ceea ce priveşte hainele colorate, am observat că fiecare şi-a păstrat culoarea pentru ea, nu a mai împrumutat-o “vecinei”.

Aşa că, după atâtea teste, pot spune cu mâna pe inimă că Ariel 3 in 1 PODS chiar e tare! Înainte de a da “legătura” specialiştilor Ariel, trebuie să vă mai spun un lucru: Ariel 3in1 PODS este disponibil pe piață în trei variante: Ariel 3in1 PODS Touch of Lenor Fresh, Ariel 3in1 PODS Color și Ariel 3in1 PODS Mointain Spring.

A cestea fiind scrise, acum iată ce spun specialiştii de la Ariel despre noul produs:

Ariel revoluționează curățarea și îngrijirea țesăturilor prin noul Ariel 3in1 PODS, primul detergent cu trei compartimente care acționează împreună pentru a curăța, a îndepărta petele și a oferi strălucire hainelor. 

La fel ca și pielea, hainele au nevoie de îngrijire și atenție, iar provocarea e cu atât mai mare cu cât se pare că, dacă luăm în considerare diversitatea ţesăturilor și a petelor, greutatea totală a hainelor de spălat şi calitatea apei, ne confruntăm cu peste 900 de combinații de rufe de spălat.

Experții P&G Fabric Care au îmbinat inspiraţia şi expertiza în produse pentru îngrijirea părului şi a pielii cu studii realizate la nivel mondial cu privire la relaţia consumatorilor cu hainele lor și au creat o tehnologie care a revoluţionat categoria de produse pentru îngrijirea țesăturilor: Fiber Science în trei pași: curățare, îndepărtarea petelor, strălucire.

Această inovaţie, pentru care există peste 50 de brevete, stă la baza noului Ariel 3in1 PODS și reprezintă motivul pentru care un singur produs curăță și menține hainele ca noi mai mult timp în doar trei pași simpli:

  • Pasul 1: Curățare Ariel 3in1 PODS curăță în profunzime și captează atât impuritățile vizibile sau ascunse precum și mirosurile bine fixate în fibre, care, dacă nu sunt îndepărtate, pot provoca degradarea fibrelor și implicit conferă un aspect învechit țesăturilor.
  • Pasul 2: Îndepărtarea petelor Noul Ariel 3in1 PODS continuă prin a optimiza condițiile de spălare și netezire a fibrelor pentru a înlătura cu ușurință particulele de murdărie,
  • Pasul 3: Strălucire Intensifică nuanțele și oferă strălucire și un miros proaspăt, de curat, hainelor tale.O singură capsulă de Ariel 3in1 PODS este exact ce trebuie pentru a ne curăța simplu și eficient hainele, inclusiv pe cele pe care, până acum, eram tentați să le ducem la curățătorie.

În plus, performanța pe care o asigură cel mai concentrat detergent de la Ariel ne este oferită printr-un design unic, multi-compartimentat, care separă și menţine ingredientele într-o poziţie stabilă până în momentul spălării.

2 Comments

  1. Din pacate noi trebuie sa folosim detergent special antialergic si petele de fructe nu ies la spalat, dar asta e… mi-e putin dor si mie de Ariel :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: