Să ne lăudăm cu un autograf

Eu sunt fan Paula Seling. Alexia (încă) nu. Eu nu am autograf de la Paula, dar am multele ei albume. Alexia are autograf de la Paula. Eu nu am poza cu Paula, dar nici Alexia – iată că aici ne-am potrivit.

1395974_711024788925100_1374242967_n
Sâmbătă am mers la cumpărături în Cora din Sun Plaza. De cum am intrat în hipermarket, o promoteriţă drăguţă, toată numai un zâmbet (aşa cum sunt mai toate fetele care fac reclamă) ne-a invitat la standul Loncolor, unde se afla Paula Seling în carne şi oase. Pentru autografe şi poze cu clienţii Cora. Ajunse la locul indicat, am întrebat-o pe Alexia dacă vrea să facă poze cu fata frumoasă. ”Daaaa”, a zis ea privind-o pe Paula, care arăta superb într-o rochie roşie. După ce şi-a luat autograful de la cântăreaţă, Alexia s-a răsucit: ”Nu mai vau poze cu Paula, vau să stau cu ea aici să chiu cu pişu ei”. În traducere liberă, Alexia voia să stea cu Paula la măsuţa improvizată să scrie cu pixul, să dea autografe cot la cot cu vedeta. Pam-pam!

Cum s-a făcut o coadă maaare în spatele nostru am, luat autograful, am dezlipit copilul de măsuţa Paulei şi am plecat la cumpărături, fără fotografia de rigoare. Poate când o mai creşte… Ah, şi dacă tot am trecut pe la standul cu vopsea de păr, am achiziţionat şi eu două cutii de Loncolor. Zilele astea voi experimenta o combinaţie de culori. Dacă iese bine, rămân aşa, dacă nu, am varianta zero…

Ah, şi ”vizita” la Cora nu s-a putut încheia fără ca maimuţica să o salute pe ”omiduţa veselă”, prietena ei, duşmanul portofelului nostru 😉

12102013213

12102013215

PS Dacă vă întrebaţi ce are Alexia pe obrazul drept, ei bine, nu mâncare, nici ciocolată de la măştile pe care şi le face atunci când mănâncă aşa ceva… ci e un semn de bună purtare de la grădi, când a fugit să fie ea prima în şirul indian. Doar că piciorul stâng a intrat în dreptul, apoi obrazul neastâmpăratei a făcut cunoştinţă cu podeaua… C-aşa-i în tenis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: