Să lătrăm, să miorlăim – din ciclul cum să-i distrăm pe copii

Dacă până acum vecinii mei nu ştiau ce să creadă, având în vedere că nu suntem noi prea sociabili cu ei şi nu ne alăturăm lor când se adună ca boabele de struguri de pe ciorchine la scara blocului, de câteva zile cred că deja au dat verdictul despre noi: nu suntem cu toate ţiglele pe casă. De ce? Păi cum vi se par nişte vecini din casa cărora de zile bune la rând auziţi o voce de femeie care latră şi miorlăie de zor, ba mai şi urlă ca un câine la lună plină???
Uite-aşa râde pitica mea!
Da, recunosc, eu sunt aia care urlă ca nebuna. Dar jur că fac asta spre amuzamentul Alexiei, dar şi al meu. Să vă zic de ce: De vreo 3-4 zile am descoperit că, dacă fac ham-ham şi miau-miau la Alexia atunci când o apucă plânsul, piticania se opreşte brusc. Practic am descoperit butonul de shut down al fetei mele. Iar dacă urlu ca un câine la lună, ori repet mult şi repede pis-pis-pis şi cuţu-cuţu-cuţu, găluşca mea se pune pe un râs de nu se poate. Şi e atât de amuzantă când, din faza de ţinut colţurile gurii în jos, brusc le îndreaptă, apoi râde cu gura până la urechi!!! Nu mă pot abţine să nu miorlăi, să latru ori să urlu… Asta e, să mă suporte vecinii! Şi dacă nu, să se mute, nu-i aşa?

0 Comments

 1. >A, pai e bine ca ai descoperit. Lasa vecinii, treaba lor ce zic, voi sa va simtiti bine :). Si eu l-am incercat pe al meu bebe si cu pis pis, si cu ham ham…dar nu au rezultatul pe care-l au la pitica ta.

 2. >Să lătrăm, să miorlăim Wed Feb 09, 2011 10:27 am Dacă până acum vecinii mei nu ştiau ce să creadă, având în vedere că nu suntem noi prea sociabili cu ei şi nu ne alăturăm lor când se adună ca boabele de struguri de pe ciorchine la scara blocului, de câteva zile cred că deja au dat verdictul despre noi: nu suntem cu toate ţiglele […]

 3. >@Gabi: Ca să zic aşa, mă doare în cot de vecini în privinţa asta. Atâta timp cât piticania mea se simte bine, restul nu mai contează… Încearcă să imiţi tot felul de sunete, poate merge. Răţoiul Donald are mare succes la noi. Daca m-ai vedea cum mă scălâmbăi pe lângă Alexia, ai râde şi tu, darămite un bebel de 9 luni.

 4. >Doamne ce frumos rade!!! Vad ca si voi zburati (pe langa faptul ca latrati :)) N-au de ce sa comenteze vecinii… asa e la casa cu copil mic. Stai sa vezi cand o incepe ea sa latre si sa miaune :)))

 5. >are un zambet tare cuceritor, recunosc. :)Cat despre urlat si facut precum toate animalele, intelegem perfect. 🙂 Metoda functioneaza cu succes si in cazul Mariei. :)Vecini rabdatori, va dorim. :)pupam.

 6. >Ei,parca mai conteaza vecinii cand o vezi ce fericita e la auzul sunetelor!?Conteaza ca functioneaza si se si inveseleste.Spor la distractie si vecinii sa se plimbe,e frumos afara.Pupici la fete.

 7. >@Deea: Daaaaaaaaaa, îi place la nebunie să zboare. Pilot o face mama! Deocamdată ea nu latră, dar ştie să facă vocalize şi să ţipe. TAREEE@Gabi: Merci. Deci şi voi aveţi menajerie… Dacă mai descoperi metode noi, să-mi zici. poate, cine ştie, îi plac şi Alexiei@Bea:Nici nu mă gândesc la ei. Asta e, să suporte… Dar cred că şi lor le place mai mult să audă tot felul d esunete de animale decât un plâns isteric, nu? Pupici dulci

 8. >nu cred ca sunt o mama buna de luat exemplu. eu ma maimutaresc cu ea inca de la inceput. acum daca ea tipa de nervi – eu tip mai tare si ea rade. 🙂 Mi-am atras multe mustrari pe tema comportamentului meu fata de copil ( care adunat nu dureaza mai mult de 10 min pe zi) … dar putin imi pasa. Noi ne jucam si ne place! 😛

 9. >Gabi să nu te mai aud că zici aşa ceva!!!!! Cum să nu fi o mamă bună de luat exemplu??? Atâta timp cât faci tot posibilul să-i fie bine copilului tău (şi văd că faci asta chiar şi pentru Ghiţă, nu doar pt Maria!!), eşti o mamă bună. Şi eu mai ţip pe limba ei când Alexia ţipă, uneori se uită uimită la mine, alteori ţipă mai tare, eu mai tare şi tot aşa. Având în vedere că amândouă suntem căpoase… greu cedează vreuna. Dar, atunci când totul se termină printr-o porţie de râs, restul nu mai contează.

 10. >Si la noi merge asta cu maimutarelile in toate modurile posibile.Si daca Daria e fericita , chiar nu ma intereseaza parerile vecinilor care asculta pe la usi , ori stau cu urechile ciulite la repertoriul nostru :).La urma urmei sunt in casa mea , stam la bloc , nu la casa , asa ca ar trebui sa ne cam suportam unii pe altii ;).Pup si spor la ….miorlait :)).

 11. >Ce dulce e fetita! Si ce comice sunteti! Pe mine ma enerveaza vecinii care nu inteleg nevoile copilului (so sa se prosteasca mama cu el e o nevoie, nu? 🙂 ) -asa incat nu-i bagati in seama 🙂

 12. >@povestea… Mi se pare corectă atitudinea ta. De aceeaşi părere suntem şi noi… Să ne auzi când e şi tati acasă ce concerte dăm…@Adriana: merci şi te mai aştept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close