concurs-kit-nuk-blogulmameiro

Să încheiem 2020 cu un CONCURS marca NUK

Haideți să încheiem anul 2020 cu un concurs! Un concurs cu premii pentru copii, dar utile părinților 😉

NUK pune la bătaie două kituri pentru bebeluși. Produse bune pentru  proaspetele mame sau, de ce nu, pentru cele care sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile și achizițiile pentru bebelușul ce urmează să vină. Și dacă  nu ești părinte, cele două kituri pot deveni un frumos și foooarte util cadou pentru bebe.

Înainte de a trece mai departe, am să vă dau și eu răspunsul la întrebarea concursului. Îmi amintesc de un episod de acum muuultă vreme, când Alexia era bebe și avea putere să prindă obiectele. Eram la metrou. Ea, în cărut, eu… împingând căruțul. Lângă noi vine un domn care se întorcea de la piață. Avea sacoșe cu diverse lucruri, iar din una ieșea o minunăție de legătură de ceapă verde. Ați făcut legătura? Ei bine, fii-mea a întins mânuța și… a tras de legătura de ceapă. Eu m-am înroșit. Omul s-a amuzat. Pe acea vreme, fii-mea era înnebunită după tot ce era verde. Așa s-a făcut că, la ieșirea din metrou, copilul meu avea în brațe o jucărică de pluș și… o legătură de ceapă.

Nu o mai lungesc, haideți să vedeți care sunt premiile, apoi vă spun cum vă puteți înscrie în concurs.

Kitul 1 – set NUK Welcome

 • 1x NUK suzetă din silicon Genius “My First NUK” 0-6 luni și 1x cutie pentru suzetă, pentru o păstrare igienică
 • 1x NUK perie de copii pentru o ingrijire delicată a părului
 • 1x NUK Foarfecă de unghii pentru copii (include capac protector), pentru ingrijirea unghiilor bebelușilor
 • 1x Set Inele gingivale pentru masaj și calmare (de la 3 luni)
 • 1x NUK Perie pentru masaj și 1x NUK Perie pentru spălarea dinților, include inel protector (de la 6 luni)

Descrierea detaliată a setului, aici.

Kitul 2 – set Nature Sense Start Set

kit NUK start alb
 • 2 biberoane NUK Nature Sense din polipropilenă, 1x 150ml, 0-6 luni, S pentru ceai și lapte matern și 1x260ml, 6-18 luni, M pentru lapte; capac protector care inchide toate orificiile, fără BPA
 • Tetina NUK Nature Sense din silicon, cu laterale flexibile și extralargi, sistem de ventilare anticolici și vârf extramoale
 • 1 suzetă din silicon NUK Genius “My First NUK”, 0-6 luni, foarte moale și flexibilă, perfectă pentru maxilar și palatul gurii
 • 1 capac transparent pentru suzetă
 • Cutie cadou NUK

Descrierea detaliată a setului, aici.

** NUK a dezvoltat acum 65 de ani primele tetine și suzete ortodontice. Totul pe baza studiilor a doi medici stomatologi: Prof Dr. Dr. Balters și Dr. med. Dent. Müller. Ei au fost primii care au observat că mamelonul mamei își schimbă forma atunci când bebelușul este alăptat și doar atunci se obține o coordonare perfectă în gură. Această formă asimetrică este folosită chiar și astăzi ca model pentru toate tetinele NUK.

De asemenea, orificiul tetinei are un rol important – tetinele NUK au orificiul puțin mai în spate, ceea ce înseamnă că laptele se amestecă cu saliva, acesta fiind mult mai ușor de digerat. Mai multe despre tetinele NUK, aici.

REGULAMENT

Aum că v-am spus care sunt premiile, vă rog să citiți cu atenție regulamentul și să respectați toți pașii, pentru a valida participarea și a intra în tragerea la sorți.

 • Perioada de desfășurare

Concursul de desfășoară în perioada 31 decembrie 2020- 5 ianuarie 2021, ora 15.00, EXCLUSIV pe pagina de Facebook Blogulmamei.ro.

 • Înscrierea

În concurs se pot înscrie persoanele care au împlinit 18 ani până la data de 31 decembrie 2020, cu rezidența pe teritoriul României.

Înscrierea în concurs constă în postarea unui comentariu, exclusiv pe pagina de Facebook Blogulmamei.ro, cu răspunsul la întrebarea ”Care este una dintre cele mai amuzante situații în care v-a pus copilul?”

NU se acceptă înscrierile multiple ale aceleiași persoane – adică nu e ok să lași mai multe comentarii. Unul este suficient.

M-aș bucura dacă ai da și un share concursului 🙂

 • Câștigătorii

Pe 5 ianuarie se vor alege TREI câștigători, din rândul înscerierilor valide existente pe pagina de Facebook Blogulmamei.ro, la postarea dedicată acestui concurs. Alegerea acestora se va face cu ajutorul siteului commentpicker.com. Cei trei vor fi anunțați pe 5 ianuarie 2021, după ora 18.00, pe Facebook, printr-un update postării concurs. Dar și aici, pe blog, tot printr-un update la această postare.

 • Revendicarea premiilor

Câștigătorii au 24 de ore la dispoziție pentru a-și revendica premiile, printr-un mesaj pe Facebook. Altfel, se va alege altă persoană în locul aceleia care nu și-a revendicat premiul. Nu se va acorda contravaloarea premiului în bani. Premiile vor fi expediate de sponsor la adresa indicată de câștigător. Din acest motiv, la revendicarea premiilor, câștigătorii vor trebui să furnizeze următoarele date personale: numele complet din actul de identitate, numărul de telefon și adresa la care să fie livrat premiul.

 • Datele personale

Vă asigur că datele voastre personale pe care le veți lăsa atunci când veți lăsa comentariul de înscriere vor fi tratate… cu blândețe, așa cum am specificat și în ”Politica de confidențialitate”Datele personale solicitate câștigătorilor vor fi transmise sponsorilor, NUK, pentru expedierea premiilor prin intermediul unei firme de curierat.

⚠ CONCURS ÎNCHEIAT! Vă mulțumesc tuturor pentru participare! Cele trei persoane care primesc premiile sunt: 1. Livia Ioana 2. Adrian Nicolae 3. Ionela Carmen. Felicitări!

Filmarea extragerii o găsiți în comentariul meu de la această postare ?

Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag. Mă poți urmări și pe FACEBOOKpe INSTAGRAMdar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close